canım sultan nasılsın tatlım regl olmusun umarım tahlıllerın ıyı çıkacak tatlım hersey yoluna gırecek en kısa zamanda bızlerde Allah ızın verırse kavusucaz bebişlerımıze
ebruaker21...............................6 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim Lost_Angel..........................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim burcums............................15 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim Lalezar...............................22 Ekim hestia..................................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
selam canlarım.ne güzel sizde benden bahs ediyormuşunuz iyi insan lafın üzerine gelir yada iti an çomağı hazırlada derler:laugh:neyse sonunda gelebildim kociş evdede sonun da pc yi ele geçirebildim.nasılsınız?bende regl oldum Allahıma hamd olsun böyle boş bi bekleyişten kurtuldum.reglimin 3. günü hormon testimi yaptırıcam nasib olursa eşim sperm testini yaptırıcak.bakalım yoğun bi tempo bizi bekliyor inşallah bi sorun çıkmaz.fatoşum hadş hayırlı olsun ya çok sevindim canım bu sefer güzel haberler alıcaz senden inşallah.
canım benim hoşgeldinn evt senden bahsediyoduk ya bizi merakta bırakıyosun zilli🙂neyse iyi olmana sevindim inş.tahlil sonuçlarınız da iyi çıkar.çok sağol canım şuan için herşey normal ama inş.gelir meleğim bilmiyorum ama kalbim kütküt atıyo
canım benim hoşgeldinn evt senden bahsediyoduk ya bizi merakta bırakıyosun zilli🙂neyse iyi olmana sevindim inş.tahlil sonuçlarınız da iyi çıkar.çok sağol canım şuan için herşey normal ama inş.gelir meleğim bilmiyorum ama kalbim kütküt atıyo
ayy fatoşcum sen şimdi böyle deyince valla ben de heyecanlandım, inşallah canım inşallah meleğin gelmiştir. bu arada 2 gün önce rüyamda tatli bir erkek bebek gördüm, benim çocuğummuş ve emziriyordum. ertesi gin uyanınca çok özendim. inşallah allahım en kısa sürede hepimize nasip eder.
ayy fatoşcum sen şimdi böyle deyince valla ben de heyecanlandım, inşallah canım inşallah meleğin gelmiştir. bu arada 2 gün önce rüyamda tatli bir erkek bebek gördüm, benim çocuğummuş ve emziriyordum. ertesi gin uyanınca çok özendim. inşallah allahım en kısa sürede hepimize nasip eder.
hiç sorma artık korkmaya başlamıştım kötü bi şey var diye Allahtan günlük tutma huyum var geçen sene ve ondan önceki senede hep bi kere reglim gecikmiş 31. günde gelmiş bu sende aynen öyle oldu.sağol canım benim.
canım sultan nasılsın tatlım regl olmusun umarım tahlıllerın ıyı çıkacak tatlım hersey yoluna gırecek en kısa zamanda bızlerde Allah ızın verırse kavusucaz bebişlerımıze
ebruaker21...............................6 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim Lost_Angel..........................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim burcums............................15 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim Lalezar...............................22 Ekim hestia..................................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
hiç sorma artık korkmaya başlamıştım kötü bi şey var diye Allahtan günlük tutma huyum var geçen sene ve ondan önceki senede hep bi kere reglim gecikmiş 31. günde gelmiş bu sende aynen öyle oldu.sağol canım benim.