Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim siperm kalitesi dusuk olanlarda en uygunu iliski gun asiriymis bu sekilde 6 ayda gebe kalinmiyorsa drye gidip siperm testi oneriyorlar.ama her dr gun asiri iliskiyi oneriyor haftada bir olan iliskidede siper dusuklugu olurmus en uygunu bir gun bos bir gun dolu veya iki gunde bir.

hazalcığım sana tamamen katılıyorum. benimde adet döngüm seninki gibi, 2 ay 25 gün iki ayda 26 gün sürüyor, ben de takvim hesabına göre çalıştım, 26-14=12. gün yumurtlama günümdü. bu arada bu ay ilk defa ovulasyon testi de kullandım, prospektüsündeki gibi adetimin 9. günü başladım ilk testi yapmaya ve her gün aynı satte yaptım ama içinden 5 adet çıktığı için koyu kırmızı çizgiyi yakalayamadım hiç, netten sipariş vermiştim aczanelerde kolay kolay bulunmuyor. diyeceğim şu ki takvim yöntemine göre ovulasyon testimde çıkması lazımdı 12. günümde ama çıkmadı 10. günümde hafif kırmızı çizgi belirdi 11. ve 12. günümde (yani takvim yöntemine göre ovulasyon günümde) hiç çizgi çıkmadı, elimde test kiti bittiği içinde diğer günler yapamadım, ama kasıklarımdaki ağrılardan ve akıntımdan ovulasyon günüm 15. ve 16günleriydi diye hissettim, tabi bu günlerde de çalışamadım eşim olmadığı için. takvim yöntemine çok güveniyordum bi sonraki adetgünümde hiç yanıltmıyordu beni ama artık güvenmicem bu sayede bir ayım daha boşa gitti, bir dahakine 2 kutu ovulasyon testi alacam ve ona göre yapacam. bu arada sabah idrarı ile yapmayın yazıyordu benimkinde , konsatre olduğu için yanıltırmış, en ideali saat 11 ile 20 arasında bir saatte yapmakmış.

sultaannnn nerdesin cnmm yaa reglin geldimi bitanemm merak ettim hayır belki geç döllenmeydi ve kanda çıkmamış olabilir bazılarının oluyomuş bölee hiç belliolmaz cnmm bekliyom hadii haber verr

kızlar günaydınnnn.nasılsınız?hazalcım ve japonica ben de sizin dediklerinize katılıyorum...hesaplayıcılar ne yazık ki çok doğru sonuç vermiyor...özellikle de bizim gibi 24,25,26 günde bir rengli olanlar için.çünkü her ay aynı döngü olmuyor.bi de benim merak ettiğim kızlar benim mesela 24,25 döngü,böyle olunca yumurtlama dönemi adet bitince hemen başlıyor,çünkü zaman kısa,mesela adetim bugüm bitti hesaplayıcılarda bugün başlıyor,bana çok erken geliyor bu,hadi benim 5 gün sürüyor bugün başlayabilirim ama 7 gün süren biri napacak,yumurtlama dönemini mi kaçıracak,çok güvenemiyorum açıkçası,ben de netten yumurtlama testi sipariş edecem bugün,hemen elime ulaşmaz,ama salı çarşamba gibi gelir,deneyecem bakalım benimki ne zaman gerçekleşecek.ben de öyle kötü ki sinyal de yok,akıntı olmuyor.bakalım...