hayırlı akşamlar canım benim gözümün nuru çok iyiyim çok sizin gibi arkadaşlarım olurda ben iyi olmazmıyım tabi her zaman tevekkeltü alALLAH diyorum.aminnn canım.inşallah bi dahaki kedilere yetişirim.:laugh::laugh:
sultancim kan testi yaptirmissin ve negatif cikmis canim .demekki daha kismet degilmis canim.hep boyle guclu ol canim.baak bu ay doktora gidicen ,insallah bi problem yoktur ve enkisa zaman dada hamis kalirsin canim.
sultancımmmm cnmm bugunden beri seni çok merak ediyodum dışarıda olduğum için anca bakabildim umarım üzülmemişsindir erkenden yaptırıp negatifi gördüğün için tatlımm kendimede kızdım sonra acaba baskı yaptımmı sana diye acelemi ediyoruz hemen günü geçen arkadaşları telaşamı veriyoruz acaba ben kendimi sorguladım doğrusu bugunn bende sorun olmuyo alıştım ama inşallah sen canını sıkmamışsındır bidahaki aylara moral depolayalım belkide uzun aylar bekliyo bizi bilemeyizz allah yardımcımız olsun erkenden alalım bebeişlerimizi kucağımıza inşallah öpüyorum senii
yok be tatlım iyi oldu işte şimdi kesin reglimi bekliyorum her ay olduğu gibi gayet doğal olarak.her şeyden önce sağlık bi kere hamd olsun aslan gibiyim e Mevlamda bi yavruyu esirgemez benden inşallah.bu gün olmazsa yarın.yok canım sizle alakası ben yaptırmıyıcak olsaydım yaptırmazdım da eşim istedi ben istemiyo zannederken bu sabah yaptır falan deyince öyle aklıma soktu e arkadaşımda ısrar edince yaptırdım ne kayb ettim (22 tl mi) :laugh:başka bi şey yok işte.e bundan sonra değil eşim OBAMA gelse yaptır dese 10gün geçmeden yaptırmam.eh siyasetide karıştırdık ya bu işin içine helal olsun valla.
sultancim kan testi yaptirmissin ve negatif cikmis canim .demekki daha kismet degilmis canim.hep boyle guclu ol canim.baak bu ay doktora gidicen ,insallah bi problem yoktur ve enkisa zaman dada hamis kalirsin canim.
şimdi gördüm sultancımın yazısını,canım ya ben de bilmeden yazdım,kusura bakma,bugün yine girmiştim mesajı yoktu o yüzden....neyse ki çok üzülmemiş....ya ne kadar stres yapmıyoruz desek de yapıyoruz ne yazık ki o yüzden de regli tarihlerimiz değişiyor,allahım bize daha fazla stres yaşatmaz inş....bebişlerimiz hayırlısıyla gelir...
aşk olsun bi tanem ne kusuru yav olur öyle şeyler.kız varya hayatımın en stressiz zamanlarımını yaşıyorum korunurken bile bu kadar rahat değildim tam regl zamanı yaklaşınca acaba olacakmıyım olmayacakmıyım ay yoksa bu ay kaçırdıkma yanlışlıkla falan korkuyorum tabi hamile kalmaya işte nerden bileyim 7 aydır kaçıra kaçıra bi hal olduk ne fol var ne yumurta.ben anladım reglimin derdini benimki streslenince geliyo artık mecburen streslenecem.yarın şöyle bi stresleneyimde bak nasıl geliyo koştura koştura.:laugh:
sultancim benimde 7 ay oldu bakalim ne zaman gelecek bebislerimiz.kimi kadinlarin hamile kalmalari 2 yili bile bulabiliyomus.aman bi sorun olmasinda ben raziyim 2 yil icinde olsun.tabi daha erken olursa daha iyi olur ama kismet iste
ebruaker21...............................6 Ekim japonica..............................10 Ekim selzeh..................................13 Ekim Lost_Angel..........................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim burcums............................15 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim Lalezar...............................22 Ekim hestia..................................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)