Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kıslar nasılsınız sızden yardım ıstıyorum bebek ıcın kız ısmı bulduk ama erkek ısmı bulamadık daha dogrusu begenemedık yardım edermısınız

selam kıslar nasılsınız sızden yardım ıstıyorum bebek ıcın kız ısmı bulduk ama erkek ısmı bulamadık daha dogrusu begenemedık yardım edermısınız
Slm canım hoşgeldin,ne tesadüf bizde kız isimlerini bir türlü beğenemedik,ama erkeke isimlerinden birkaç aklıma geleni söylim naçizane😀 DARA, ama Dnin yanındaki A sanki Ğ varmış gibi okunuyo yani dağra gibi,sonra BORAN,BURAK,DORUK,EFE,EMİR,OĞUZHAN VS VS İşte umarım yardımcı olmuşumdur canım sende düşündüğünüz kız isimlerini yaarmısın fikir olur hem okuyan arkadaşlarımızada🙂

Selam canım burda kimse olmayınca bende dizi izliyim dedim .hoşgeldin.valla erkek ismide pek bilmem ama bulduklarımı yazayım

YAMANGüç,beceri bakımından alışılmışın üzerinde olan
METEBey soyundan gelen,soyluç
GÖNENÇBolluk ve rahatlık içinde yaşama
ERKSİNGüçlü ve kuvvetlisinENİSDost,arkadaşyada ENES

BERKEAltınordu Hükümdarı
BARANTarla sürerken sabanın açtığı iz
ANILAnma işine konu olmak

Yani bulduklarım bunlar canım ama yine ben yeni isimler araştırmaya devam ederim

cnm sagol benım buldugum kız ısımlerıde tuana,ceylin,buğlem eğer kızım olursa ceylin koyacagım

sagol fatoşcum bı tane oglum var ısmıne uysun dıyordum ama bulamadım kafam karıstı oglumun ısmı oğulcan zor gorunuyo yakın bıseyler bulmak