Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol cnm iyi dileklerin için inşallah bebişleniriz bu ay benim ilk 2gun rahim ağrım oldu ağrı gibi acı gibi ama sonra 6 .7. günde göğüs kasık ağrısı baş ağrısı hatırlarsan hatta göğüsden sıvı falan geldi ama malesef gebe diğildim umarım sende işe yararda hamiş olursun cnm arkadaşımmm

hımmmmmm valla batıl matıl bende bu ay doktoro gitmedim buna benzer şeylerle ilgileniyorum bunuda bi araştırıp deneyeyim cnm paylaştığın için teşekkür ederim aşkımmm

rica ederim canım ama mesuliyet altında kalmak istemem, iyice araştır zararı yoksa yaptır. allah korusun vücuduna zararı olacaksa uzak dur. ama öncelikle doktorun dedikleri tabiki.

öğleden sonraları bir yere gitmedikçe ve meşgul olmadıkç tabiki buraya uğrayacağım. 2. evimiz gibi oldu burası 🙂
hadi hayırlısı canım inşallah hayırlı haberini alırız.

gel gel🙂valla 2.evimiz gibi doğru söylüyosun hep aklım burda oluyo girmediğim zamnlarda.neyse bakalımm inşallah güzel haberler veririm sizlere canlarımmm

rica ederim canım ama mesuliyet altında kalmak istemem, iyice araştır zararı yoksa yaptır. allah korusun vücuduna zararı olacaksa uzak dur. ama öncelikle doktorun dedikleri tabiki.
tamam cınım arkadaşım valla işte bende annemlerin ısrarıyla kasıklarımı kaldırtım bu ay bakalım artık hayırlısı doktorum pskolejim bolzulduğu için aşılamadan sonra gebelik olmayınca istersen bu ay araverelimdedi bende aravermek istiyordum zaten kabul ettim hayırlısı bakalım

çok sağol canım paylaştığın için inş.bende tutar canım ya benim öyle rahimimde falan ağrı yok ta kasıklrımda işte batma var bitek inş.hayırlısı olur hepimiz için AMİNNN

canlarım istemeyerekte olsa çıkmak zorundayım malum kendi evimde diğilim sizleri çooooooooooook öpüyoruuuuuuuuuuuuuum söylemek yada sormak istediğiniz bişey varmııııı