YENİ program kuruluyor fatoş bilsen derdimi.öyle bir zamana geldiki.ömrüm tükenti bir haftadır.daha da bitmedim bir sürü ıvız zıvır işleri var.akşam içime öyle kötü bir his geldiki.korkuyorum inş bir şey yoktur.durduk yere ağlayasım geliyo.kovsalar da gitcem pazarttesi ne yapayım.bebeğim daha önemli şuan
SELAM KIZLAR NASILSINIZ.kaç gündür giremiyorum işler yoğun.doktorada kontrole bile gidemedim.iyice sıkıntı bastı.pazarttesi izin vermeselerde gidicem artık ya.bu işler bitmicek hiç🙁
YENİ program kuruluyor fatoş bilsen derdimi.öyle bir zamana geldiki.ömrüm tükenti bir haftadır.daha da bitmedim bir sürü ıvız zıvır işleri var.akşam içime öyle kötü bir his geldiki.korkuyorum inş bir şey yoktur.durduk yere ağlayasım geliyo.kovsalar da gitcem pazarttesi ne yapayım.bebeğim daha önemli şuan
canim hosgeldin isyerinden izin alsan 1 2 saatligine izin vermiyorlarmi orda bebisin daha cok onemli tatlim sen istirahat falan al dr den ise gitme bir gun dunyanin sonu deyilya orda daha zormus calismak bizde oyle deyil girip olsak bile dr den bir haftalik bir istirat isyerinede onu fax liyoruz bidaha bir hafta dinle sen once bi dr ye git canim hem bebisinide gormus olursun annesi
canım ıhmal etme gıt ısyerınede söyle naparlarsa yapsınlar yanı ben aynı bıldıgın gıbı yumurtlama dönemım bitt beklemedeyım suanda ınsallah bu ay gelır melegım🙂