Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba cansı14, sen kendin idrar testi yaptın mı hiç, benimde bugün regl günüm, daha olmadım ama, iki gün önce test yaptım negatif çıktı, bekliyorum bugünü atlatmayı sen gibi...

çok güzel canım ya.madem geçte yazdırdın tarihi ee o zaman baya geçmiş oluyo yarın sabah idrar testi yapsan çıkar.göğüslerinde varmı bi değişiklik.
normalde adet zamanı göğüslerim ağrrdı ama bu kez sadece uçları acıyo yanı normal değil birde ani hareketlerimde karnımın altına ağrı saplanıyo inşaallah size güzel haberler verecem

normalde adet zamanı göğüslerim ağrrdı ama bu kez sadece uçları acıyo yanı normal değil birde ani hareketlerimde karnımın altına ağrı saplanıyo inşaallah size güzel haberler verecem
evet canım banada öyle geliyor sanırım hamilesin bu kadar belirti on gösteriyor.çoook sevindim canım.darısı bizim başımıza.

merhaba cansı14, sen kendin idrar testi yaptın mı hiç, benimde bugün regl günüm, daha olmadım ama, iki gün önce test yaptım negatif çıktı, bekliyorum bugünü atlatmayı sen gibi...
merhaba canım nasılsın geçen sene ramazanda bir düşük geçirdim onun için değeri ile kan testind öğrenmek istiyorum sabah çocuğu okula bıraktıktan sonra yaptıracam inşaallah