ayyy evet cancazım dinlecek biraz gerçekten.gerçi onunda regl zamanı yaklaşıyor 15 16 sı diyordu inşallah gelmez regliside bizede güzel haberler verir.senin ateş durumun nasıl?geçen ay çok yükselmişti canım.
evet ramazanı bitirdik olduk nerdeyse.nasıl geçti anlamadım.bulantılar artarak devam ediyor.doktora gitmiştim bir hafta -10 gün felan oldu.cuma bir daha gitcem daha kalp atışlarını duyamadık.inşallah sorun çıkmaz.işler de yoğun bu aralar pek dikkar edemiyorum bazen allah emanet gidiyoruz
ayyy evet cancazım dinlecek biraz gerçekten.gerçi onunda regl zamanı yaklaşıyor 15 16 sı diyordu inşallah gelmez regliside bizede güzel haberler verir.senin ateş durumun nasıl?geçen ay çok yükselmişti canım.
ınsallah canım güzel haberler verır bızlere benım atesı ben bu ay ölçmedım hiç son 3 gündür bakıyorum sadece cumartesı 36.8- pazar 36.6 - pazartesı yanı bugün 36.7 çıktı bılmıyorum artık hayırlısı canım🙂
selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül zuzu.....................................15 Eylül Baharr................................16 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrrr
evet ramazanı bitirdik olduk nerdeyse.nasıl geçti anlamadım.bulantılar artarak devam ediyor.doktora gitmiştim bir hafta -10 gün felan oldu.cuma bir daha gitcem daha kalp atışlarını duyamadık.inşallah sorun çıkmaz.işler de yoğun bu aralar pek dikkar edemiyorum bazen allah emanet gidiyoruz
öyle gerçekten mübarek koştura koştura gelip gidiyor.iyi canım cuma günü büyük gün o zaman.ne kadar güzeldir kim bilir bu heyecanı yaşamak inşallah bi gün bizde yaşarız.çıkmaz canım sorun falan sen kafanı rahat tut.ağır taşıma çok yorulma yeter.hee bide iyi beslenmek gerek dimi?onuda unutma annesi
ınsallah canım güzel haberler verır bızlere benım atesı ben bu ay ölçmedım hiç son 3 gündür bakıyorum sadece cumartesı 36.8- pazar 36.6 - pazartesı yanı bugün 36.7 çıktı bılmıyorum artık hayırlısı canım🙂
hmm paxar biraz düşük gibi ama pek de düşük denmez benim normal vucud ısım 36.4 veya 5 falan.ama bu gün yüksek miş baya seninki.e bide senin reglinden 2 gün önce lekelenmen olurdu o da olmadı sanırım.bakalım ne olacak????
merhaba kızlarrrrrrr
ben hala beklemedeyim, bugün regl günüm hala olmadım, inşallah da olmam, ama ne bi ağrı ne de başka birşey hiçbir belirtim yok , hayırlısıyla bir atlatsam bugünü yarın sabah test yapacam, allah tüm isteyenlere verir inşallah... hepinizi çok sevdimmmmmm
kızlar nasılsınız bakalım kusura bakmayın bugün okul telaşım başladı ben hala regl olmadım hiç belirtimde yok aksine hamişlik belirtileri hissediyorum midem bulanıyo göğüs uçlarım ağrıyo birde sanki akıntım fazlalaştı gibi yarın sabaha kadar olmazsam okuldanda fırsat bulabilirsem kan testi yaptracam