Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçmiş olsun tatlım.sanırırm bu ay aynı kaderi paylaşıyoruz.Bende aynı sorunla tedaviye başladım.umutlar önümüzdki aya kaldı artık.
sanada geçmiş olsun cnm napalım hayırlısı artık rabbim hakkımızda güzellikle hayırlısını versin ama önce bu iltabı kurutmamız lazım ilaç aldınmı bunu kurutmazsak hiç hamile kalamayız ben ilaç başlayınca rahatladım gibi ama yağmurvar hava soğuk üşüyünce gene ağrım başlıyor

Bende antibiyotiğe başladım.Belki böylesi daha iyi olacak.İltihap kuruyunca daha kolay hamile kalabiliriz belki.

Bende antibiyotiğe başladım.Belki böylesi daha iyi olacak.İltihap kuruyunca daha kolay hamile kalabiliriz belki.
inşallah cnm herşeyde bi hayır vardır derlerya ama ben bu ay çok yıkıldım okadar çok belirtilerime güvenip ümitlenmiştimki eşim teselli etmek için çok uğraştı doktorumda seni anlıyorum telde sonucu söylerken bile sesinden anladım üzüldüğünü bende çok üzüldüm ama yılmak yok yola devam dedi hayırlısı olsun cnm nediyelim

Dr da ümitlendirdi seni.Tabi bizde biraz ümitlendirdik sanırım.(O kadar uyumandan ben bile hamile olabileceğini düşünmüştüm.) Daha kötüsü olmasın.önemli olan bu.Bir kaç gün antibiyotik içicez bitecek inş.

ewet cnm öyle ben alıştım artık zaten ilaç içmaye napalım hayırlısı artık ben bu aydan sonra doktor gitmek istemiyorum çünkü pskolejimi çok etkiliyor bu ayda kendimi dinleyecem ve biraz rahatlayacam yoksa sonuç benim için kötü oluyor burda arı sütü bal polen içenler vardı nasıl yapıyorlar nezaman yiyorlardı acaba bu ay doğal yollardan uğraşmak istiyorum bende

Ben o karışımlardan yapmadım hiç.yapanlar sanırım şu anda sitede değil.sen sonra yine sor site kalabalık olduğunda.Biz birtek harnup pekmezi aldık eşime.Yemeye başladı ama malesef benim hastalığım çıktı.