metos Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.931 hestia' Alıntı: Çok sevindim.Tebriklerrrr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.İnşallah uğurlu gelir hamileliğin de bu ay diğer arkadaşlarımızdanda çok olur hamile olan. Genişletmek için tıkla ... sagol canim. insallah en kisa surede sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz.
hestia' Alıntı: Çok sevindim.Tebriklerrrr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.İnşallah uğurlu gelir hamileliğin de bu ay diğer arkadaşlarımızdanda çok olur hamile olan. Genişletmek için tıkla ... sagol canim. insallah en kisa surede sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz.
M mrs m. Daimi Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.932 hestia' Alıntı: Bende çıkıp yemek yapayım.Sonra yine gelirim. Genişletmek için tıkla ... Tamam canım kolay gelsin.
hestia' Alıntı: Bende çıkıp yemek yapayım.Sonra yine gelirim. Genişletmek için tıkla ... Tamam canım kolay gelsin.
vahide-m Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.933 metossss canım çook tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım bizlerede nasip etsin inşallah.... Amiinnnn
metossss canım çook tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım bizlerede nasip etsin inşallah.... Amiinnnn
M mrs m. Daimi Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.935 vahide-m' Alıntı: bu arada selamlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin vahidem iyiyiz metosun haberiyle sevindik valla 🙂
vahide-m' Alıntı: bu arada selamlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin vahidem iyiyiz metosun haberiyle sevindik valla 🙂
vahide-m Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.936 mrs m.' Alıntı: hoşgeldin vahidem iyiyiz metosun haberiyle sevindik valla 🙂 Genişletmek için tıkla ... ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂
mrs m.' Alıntı: hoşgeldin vahidem iyiyiz metosun haberiyle sevindik valla 🙂 Genişletmek için tıkla ... ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.937 vahide-m' Alıntı: ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂 Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiinnnn canım inşallah
vahide-m' Alıntı: ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂 Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiinnnn canım inşallah
M mrs m. Daimi Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.938 Metos canim hamilelige giden bu surecte neler yaptiysan hepsini bize anlat, tecrube lazim 🙂
metos Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.940 vahide-m' Alıntı: ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂 Genişletmek için tıkla ... vahidem hosgeldin guzelim.Sira sizlerde kizlar gercekten yumurtlama gunu takibi ise yariyor.
vahide-m' Alıntı: ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂 Genişletmek için tıkla ... vahidem hosgeldin guzelim.Sira sizlerde kizlar gercekten yumurtlama gunu takibi ise yariyor.