aynen bende çalışıyorum cumartteside 8-6 ful.amin canım allah sabır versin yorucu çalışan herkese.bende tatile çıkamıcam.bayramda kullanırım diye düşünüyordum memleket uzak.bu halde yola dayanamam galiba.eşimin patronu değişti sayım felan yapıyorlar.kaldık gene.gerçekten şöyle bir hafta olsa bile razıydım ama olmıcak.nasib bakalım
benim adetimin o günü kasık ağrım başlardı ve çıldırtırdı beni bu böyle değil yani evt dediğin gibi ağırlık var kasıklarımda şiş şiş duruyolar sanki anlayamıyorum ki
hoşgeldin.habire temizlik mi yapan kız sen🙂sen söyledikçe aklıma geliyor benimde.şurayı silsem burayı süpersem diye.ah ah eve gidince yorgunluktan kımıldayamıyorum.hep kalıyor ne olcak bu temizlik işi bilmem.sadece mutfakta temizlik yapıyorum🙂
canım ben iznimi kullanmıştım sanırım hatırlamıyorsun bir ay önce ama tatil bize yaramadı eşimle kavga etmiştik açıkcası keşke hiç iznimi kullanmasaymışım şimdi rahat rahat dinlenirdim..hayırlısı artık ne yapıyım seneye kadar izin yok ...bayram izinleri hariç...belki ilerleyen zamanlarda bi cumartesi bir günlük izin alıp pazar günüyle iki gün bi kaçamak yapabilirim ama bakalım ne zaman.....adaşımmmmm
hoşgeldin.habire temizlik mi yapan kız sen🙂sen söyledikçe aklıma geliyor benimde.şurayı silsem burayı süpersem diye.ah ah eve gidince yorgunluktan kımıldayamıyorum.hep kalıyor ne olcak bu temizlik işi bilmem.sadece mutfakta temizlik yapıyorum🙂
hoşbulduk semracım 🙂 yok ben de öyle temizliği sevenlerden değilim pek ama mecburen yani, haftada yapmaya çalışıyorum ona da siz denk geliyorsunuz 🙂 iş hayatıyla beraber gitmiyor. anca bu kadar. boşveerrrrr dinlen sen bol bol. mutfak işi malum zaten hiç bitmez 🙂
beğenmeyen gelmesin 🙂🙂🙂
aynen bende çalışıyorum cumartteside 8-6 ful.amin canım allah sabır versin yorucu çalışan herkese.bende tatile çıkamıcam.bayramda kullanırım diye düşünüyordum memleket uzak.bu halde yola dayanamam galiba.eşimin patronu değişti sayım felan yapıyorlar.kaldık gene.gerçekten şöyle bir hafta olsa bile razıydım ama olmıcak.nasib bakalım
ayy canım ya kıyamam sana ben sen hamilesin yormamaları lazım seni hem hamilelikten sonra ne güzel çalışmıcak belli bi süre hep onları düşün motive et kendini
hımmm onu biliyorumda sanki sende gidiceksin gibi aklımda kalmış neyse gitmede canım sağlıklı sıhhatli olda gerisi önemli değil ben yanlış anlamışım ozman.🙂uykusuzluk bak nelere maloluyo🙂send emi temizlik ah ah deme bana bıktım şu temizlikten neyse kendini koru fazla da kaptırma benim gibi derinlere dalma sonra çıkamıyon işin içinden🙂