selam canım ben uyukluyorum yine biraz masa üzerinde kestireyim bari.hava yine yağmurlu bursada ha yağdı ha yağacak uykumu getirdi zaten midem kazınıyo karnım ve kasıklarım ağrıyo az az sen nasılsın?
selam canım ben uyukluyorum yine biraz masa üzerinde kestireyim bari.hava yine yağmurlu bursada ha yağdı ha yağacak uykumu getirdi zaten midem kazınıyo karnım ve kasıklarım ağrıyo az az sen nasılsın?
burda da gök gürlüyo hava da güneşliya hayırlısı.sendeki bu kasık ağrıları hayırlara çıkar inşallah.bak ben nasıldım biliyormusun sanki tuvaletim varmış gibi oluyordu.gidiyordum yok.sanki ağırlık vardı kasıklarımda.normalinde kasıklarımda ağrı olurdu adetten önce ama farklıydı bu.
sen nasılsın canım ya.nerde çalışıyorsun sen.özel işyerimi seninkide.bizim de yoğun oluyorda genelde.şimdi bitti işler oturuyorum öle .yakalanmazsam akşama kadar oturcam🙂
sen nasılsın canım ya.nerde çalışıyorsun sen.özel işyerimi seninkide.bizim de yoğun oluyorda genelde.şimdi bitti işler oturuyorum öle .yakalanmazsam akşama kadar oturcam🙂
iyidir canım .evet özel sektör ama çok yoğun çalışıyorum bazen kendimi bile kaybediyorum boş kalmam benim için mucize olur ama ara ara bazen yoğunluğum azalıyor..dikkat gerektiren bi işim var ..mimari proje çiziyorum..sen ne iş yapıyorsun ?