cnmmm ne güzel bence onu annenin ilk hissettiği an ben o gece uyuyamamıştım mutluluktan çok sevindim senin adına cnm mide bulantılarınıda fazla takma cnm çoğu dr sağlıklı bir gebelik olduğuna işarettir der belki bununla avutursan kendini daha çabuk geçer vakit allah yardımcın olsun cnmm
Anladım canım.Ama bende olmadı.mantar olmuştum 1-2 kere ama bunlarında türleri var demekki.Böyle bir durumda en sağlıklı bilgiyi sanırım doktorun verecektir.Enfeksiyonun hamileliği zorlaştırdığını biliyorum ama.
canim cok gecmis olsun insallah rabbim biran evvel sifanin verirde tekrar baslarsin bebis calismalarina canim ben simdi yalniz kaldim ates tablolarinda kimse yok orda herkes nerde.
iyi olmaya calisiyorum valla canim aslinda cok kotu girip oldum ama biraz iyim simdi cok yorgunum is ev misafir oldum artik ve cok halsizim.sende ne var ne yok belirti falan
inşallah cnm hayırlısı olsun ve sonunda bebişimi kucağıma alıp büyüteyimde geç olsun sorun değil hani büyüklerimiz diyo ya yoncacım allah kimseyi evladıyla sınamasın diye gerçektende öle daha karnımızda bukadar kötü oluyoruz bide doğup büyüdüğünde allah yardımcımız olsun anaların hakkı ödenmiyo gerçekten bebekten sonra annemi daha iyi anlıyorum eminim sende yaşamışsındır bu duygularıı
iyi olmaya calisiyorum valla canim aslinda cok kotu girip oldum ama biraz iyim simdi cok yorgunum is ev misafir oldum artik ve cok halsizim.sende ne var ne yok belirti falan
canim cok gecmis olsun insallah rabbim biran evvel sifanin verirde tekrar baslarsin bebis calismalarina canim ben simdi yalniz kaldim ates tablolarinda kimse yok orda herkes nerde.
Evet pek kimseler yazmıyo artık.Funda sen bir de ben varız.Ama ben bu ay ara veriyorum mecburen.Ne güzel de çalışıyoduk 🙂 Ama inş senin çalışmalar boşa gitmez.Benim ilk ateş tablom olduğundan reglime kadar tamamlamayı düşünüyorum.Önümüzdeki aya fikir verir diye.Yalnız bırakmıycam seni 🙂
en guzeli canim oluruna birakmak kafamiza takinca nefsimizde bizi kandiriyor bende oyle yapiyiorum artik benim bu 7 ay oldu allahim hakkimizda hayirlisini versin ben gecen ay senden cok umitliydim atesinde cok yukselmisti ama saglik olsun bu ay olcuyomusun atesini.
Evet pek kimseler yazmıyo artık.Funda sen bir de ben varız.Ama ben bu ay ara veriyorum mecburen.Ne güzel de çalışıyoduk 🙂 Ama inş senin çalışmalar boşa gitmez.Benim ilk ateş tablom olduğundan reglime kadar tamamlamayı düşünüyorum.Önümüzdeki aya fikir verir diye.Yalnız bırakmıycam seni 🙂
evet canim cok iyi edersin sen olmeye devam et sonra ilerde cok faydasi oluyor ben 3 aydir olcuyorum ve bu ay cok farkli atesim allahim hayirlara cikarsin insallah belki su an sendede vardir bebis canim sen yinede birakma olcmeyi