Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sanada yardımcı olmak isterim ama o testi ilk senden duydum ne için yaptırmıştın....

şöyle söyliyeyim belki sizlerinde işine yarar ben yumurtlamadan 2 gün önce dr.gittim geçen hafta yani yumurtalık büyümüş ayın 2si yada 3 ünde çatlar dedi 1 hafte sonrada gel progesteron testi yapalım dedi bu test yumurtlamanın olup olmadığına bakılıyor bende dün gittin malesef yumurtlama olmamış yumurta oluyor ama çatlamıyor bende 3 aydır bekleyenlerdenim.

Kızlar çok sağolun bilgiler için inşaallah fırsatı kaçırmamışımdır.

hemşerim hoşgeldin nasılsın ?şafak kaç kaç ay sonra görücez seni listede...

desen canim sagol tatlim insallah . Sen yumurtluyorsun kremsi demissin sanirim en iyi hali, fatossun da dedigi gibi bu birkac gun de mutlaka dene canim insallah olacak bu ay.

selam canım hoşgeldinnn naber ?görüşemiyoruz pek artık
hoşbulduk canım ya evet ben artık giremiyorum eskisi gibi,her hafta bir öncekinden daha farklı geçiyor artık hayatım,geçen haftalarda iştahım iyiyken birden azaldı sonra mide bulantısı eklendi derken bu hafta tamamen yemeklere tiksintim başladı yemek olayı bitti bende dün ilk defa akşam yemek yiyemedim yaaa,canım hiçbirsey istemiyor sadece kahvaltı ve meyva nolcak böyle bilmem,haftalar tamamıyle birbirinden farklı,daha kusmalarım yok ama 8. hafta dan korkuyorum neler bekliyor beni bilmiyorum,daha kötü olup kusma olayına girmekten çok korkuyorum🙁

slm melekler nasılsınız benim regl geçeli 4 gün oldu dün hastaneye gittim tesedüfen sadece dr görüştüm ve ultrasona girdim daha kan pıhtısıymış emin olamadı ama % 60 gebelik dedi kan testi istedim yapmadı çarşambaya gün verdi tekrar ultrasona gircem ve testler yapcak meleklerim benim için dua edermisiniz allahım bu mubarek ayda isteyen tüm meleklere bebiş versin yarrabbim