Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm arkadaşlar...
fatoşcum sanırım senden bu ay hayırlı haber alıcakmışız gibi geliyor bana inşallah allah gönlüne göre verir...çifte bayram yaparsın canım ya valla ne güzel olur....

Selam canım hoşgeldin herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum beni desteklediğiniz için canlarımm.eboşcum valla bilmiyorum bu ay böyle içim bi başka kıpır kıpır yani belirtilerim var ama yine boşamı kürek çekiyorum anlamıyorum açıkçası .inş.dediğiniz çıkar ve çifte bayram yaparımmm

yumurtlama dönemin gelmiş canım hayırlısı olsun aslında bugüne gelmeden gün aşırı çalışsaydın ama bugünü sakın kaçırma 11.12.13.14. hatta 15. e kadar full çalış canımmm biraz yorulucam ama inş.karşılığınıda alıcan canım hadi hayırlısı olsun

canım muhtemelen seninki yumurtlama sancıları...ve bu sancılar nerdeyse 4,5 gün sürüyor.. yumurtlama tarihinden önceki üç gün ve yumurtlamadan sonraki üç gün daha önemli ama en garantisi yumurtlamadan önceki çünki yumurtlama esnasında spermler le karşılaşınca daha etkili oluyormuş.doktorlar öyle diyor..bilmiyorum cevabım seni ne kadar tatmin eder ...diğer arkadaşlarımızda bilgilerini seninle paylaşır.

ah canım benim inşallah meleğine kavuşursun hayırlısıyla....bence senin içtenlikle hissetmende bi belirtidir diye düşünüyorum...her belirti ağrı yada sancı değildir kalpten eğer hissediyorsan varlığını bence de vardır demek....

Slm arkadaşlar oh ne güzel bugün nerdeyse tüm kadro burda herkezi bir arada görmeyeli uzun zaman olmuştu;Sneyseki bende sağda solda konaklama işini bitirdim kısmetse pazar Antalyaya dönüyorum,sizlerde yeni haberleer yok sanırım okuduğum 3,5sayfadan analadığım kadarıyla