fatoşşş Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.741 hestia' Alıntı: Ben de çok kasık ağrısı çektiğim için bu ay biliyorum insanı nasıl rahatsız ettiğini.Ama inş seninki hamilelikten dolayı oluyordur. Genişletmek için tıkla ... Ayy canım inş.benimki hamileliktendir.olmazsada zaten dr.ma gidicem bayramdan sonra bakalımm tedaviye başlıcak
hestia' Alıntı: Ben de çok kasık ağrısı çektiğim için bu ay biliyorum insanı nasıl rahatsız ettiğini.Ama inş seninki hamilelikten dolayı oluyordur. Genişletmek için tıkla ... Ayy canım inş.benimki hamileliktendir.olmazsada zaten dr.ma gidicem bayramdan sonra bakalımm tedaviye başlıcak
fatoşşş Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.742 yaz günesi' Alıntı: ınş tatlım hersey yolundadır dr gorebılırse ogrenırız cınsıyetını saglıklı hayırlı evlat olsunda fark etmez kız erkek cnm senın belırtıler devammı Genişletmek için tıkla ... tabiki öyle canımcım kız oğlan farketmez allah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evlat versin inş.
yaz günesi' Alıntı: ınş tatlım hersey yolundadır dr gorebılırse ogrenırız cınsıyetını saglıklı hayırlı evlat olsunda fark etmez kız erkek cnm senın belırtıler devammı Genişletmek için tıkla ... tabiki öyle canımcım kız oğlan farketmez allah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evlat versin inş.
yaz günesi Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.743 fatosss' Alıntı: tabiki öyle canımcım kız oğlan farketmez allah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evlat versin inş. Genişletmek için tıkla ... ınş saglıklı olur cnm allah sızlerede saglıklı hayırlı evlatlar versın en kısa zamanda hoş senın bebiş geldı gıbı
fatosss' Alıntı: tabiki öyle canımcım kız oğlan farketmez allah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evlat versin inş. Genişletmek için tıkla ... ınş saglıklı olur cnm allah sızlerede saglıklı hayırlı evlatlar versın en kısa zamanda hoş senın bebiş geldı gıbı
S selzeh Hamiş Melek 11 Eylül 2009 #18.744 yaz günesi' Alıntı: ınş tatlım hersey yolundadır dr gorebılırse ogrenırız cınsıyetını saglıklı hayırlı evlat olsunda fark etmez kız erkek cnm senın belırtıler devammı Genişletmek için tıkla ... ınsallah canım tabıkı farketmez canım benım saglıklı olsun yeter bende bırseyler var belırtı anlamında ama tam anlam veremıyorum daha emın olamıyorum işte🙂
yaz günesi' Alıntı: ınş tatlım hersey yolundadır dr gorebılırse ogrenırız cınsıyetını saglıklı hayırlı evlat olsunda fark etmez kız erkek cnm senın belırtıler devammı Genişletmek için tıkla ... ınsallah canım tabıkı farketmez canım benım saglıklı olsun yeter bende bırseyler var belırtı anlamında ama tam anlam veremıyorum daha emın olamıyorum işte🙂
fatoşşş Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.746 yaz günesi' Alıntı: ınş saglıklı olur cnm allah sızlerede saglıklı hayırlı evlatlar versın en kısa zamanda hoş senın bebiş geldı gıbı Genişletmek için tıkla ... ayy yerim seni yerim yerim ağzından bal damlıyo valla inşallah dediğin gibidir canım yaa
yaz günesi' Alıntı: ınş saglıklı olur cnm allah sızlerede saglıklı hayırlı evlatlar versın en kısa zamanda hoş senın bebiş geldı gıbı Genişletmek için tıkla ... ayy yerim seni yerim yerim ağzından bal damlıyo valla inşallah dediğin gibidir canım yaa
yaz günesi Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.747 fatosss' Alıntı: ayy yerim seni yerim yerim ağzından bal damlıyo valla inşallah dediğin gibidir canım yaa Genişletmek için tıkla ... cnm benm yınede umıtlendırmek ıstemem ama bana oyle gelıyo kasık batmaları halsızlık bunlar bosa degıl
fatosss' Alıntı: ayy yerim seni yerim yerim ağzından bal damlıyo valla inşallah dediğin gibidir canım yaa Genişletmek için tıkla ... cnm benm yınede umıtlendırmek ıstemem ama bana oyle gelıyo kasık batmaları halsızlık bunlar bosa degıl
S selzeh Hamiş Melek 11 Eylül 2009 #18.748 ela_1982' Alıntı: tünaydınn kızlarrrr Genişletmek için tıkla ... tünaydınnnnn canım🙂
ela_1982 Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.749 selzeh' Alıntı: tünaydınnnnn canım🙂 Genişletmek için tıkla ... tünaydınn cnm büyük güne az kaldııı hadi hayırlısı 🙂
selzeh' Alıntı: tünaydınnnnn canım🙂 Genişletmek için tıkla ... tünaydınn cnm büyük güne az kaldııı hadi hayırlısı 🙂
fatoşşş Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #18.750 ela_1982' Alıntı: tünaydınn kızlarrrr Genişletmek için tıkla ... tünaydınnn elacımmm