vajinal mantar enfeksiyonu yani,
bu nfeksiyon gebeliğe engel olurmu, bir yerde okudum olmaz deniliyor, gebeliğin son üç ayında çoğu bayanlarda ortaya çıkıyormuş, ama başka bi yerde daha okudum, spermlerin hareketini yavaşlatıyor ve yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş,
böyle bu durumla karşılaşan oldu mu gebe kalmadan önce yada dr a giden merak ettim
vajinal mantar enfeksiyonu yani,
bu nfeksiyon gebeliğe engel olurmu, bir yerde okudum olmaz deniliyor, gebeliğin son üç ayında çoğu bayanlarda ortaya çıkıyormuş, ama başka bi yerde daha okudum, spermlerin hareketini yavaşlatıyor ve yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş,
böyle bu durumla karşılaşan oldu mu gebe kalmadan önce yada dr a giden merak ettim
Anladım canım.Ama bende olmadı.mantar olmuştum 1-2 kere ama bunlarında türleri var demekki.Böyle bir durumda en sağlıklı bilgiyi sanırım doktorun verecektir.Enfeksiyonun hamileliği zorlaştırdığını biliyorum ama.
zuzu.....................................12 Eylül cansı14.................................14 Eylül selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül Baharr................................16 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim Arzu85................................???????
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)