hestia merhaba canım, okudum yazını çok geçmiş olsun. iyi ki zamanında farkedilmiş. umarım en kısa sürede iyileşirsin. peki şu ana kadar olan çalışmalarda gebelik olamaz mı?
Sen yazdığında burda değildim tatlım.Zaten burda bi sorun var siteden çıkınca bile bir süre burda görünüyor insanlar.Ya aslında bende bunu merak ettim ama dr dan çıkıp eve gelince.Hamilelik gerçekleşmiş olabilir mi diye.Tabi soramadım evde olduğum için.Zaten doktora da çok acil gittim canım çok yanıyordu çünkü.Çıktığımda da kafam çok karışıktı.Dr ultrasonla baktı.Birşey söylemedi.Kesinlikle hamile kalmamlısın dedi sadece.Yumurtanı gördüm dedi ama görülebilirmi bilmiyorum.Bi şeyden şüphelenseydi söylerdi herhalde.Durum bu canım.
kayra ve arzu arkadasim lutfen uzulmeyin .demekki su an kismet degilmis .her serde bile hayir vardir derler.vakti geldiginde hepimiz bebis sahibi olucagiz Allahim nasip ederse
HESTİA ** canım çok geçmiş olsun , önce sağlık problemlerini halletmen çok önemli,herşeye iyi tarafından bakmak lazım ya hamile olsaydın??? AAllah korusun bebekde ciddi sorunlar çıkabilirdi.Çok büyük geçmiş olsun....JAPONİCA *** aramıza hoşgeldin arkadaşım.
zuzu.....................................12 Eylül cansı14.................................14 Eylül selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül Baharr................................16 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül CaRİZma...........................28 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim Arzu85................................???????
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)