Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

OH OH NE GÜZEL.DİNLEN TABİ.CANIM YA bende duymuştum dişleri sızlayan gebelikte.ama bu kadar erken miydi hatırlamıyorum.inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım dualarımız seninle

OH OH NE GÜZEL.DİNLEN TABİ.CANIM YA bende duymuştum dişleri sızlayan gebelikte.ama bu kadar erken miydi hatırlamıyorum.inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım dualarımız seninle

sağol canımmm allah kabul etsinnn inş.gelir meleğim.valla bende pek bilmiyom dişleri sızlayan vardı ama ne zman sürede olurdu bilmiyom inş.hamişliktendir

evet canım bende yeni gebeyim.ilk gebeliğim bu.yarın doktora gidecem bakalım inşaallah problem yoktur

haadi hayırlısı, senin adına çok sevindim, bu arada gebe kalmayı karar vermeden 3 ay öncesinden folik aside başlamak gerekiyor diye okudum bir yerde, hiçkimse bundan bahsetmiyor, bence konuşulması gereken önemli bir husus.Gebeliğin tekrar hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun tatlım...öpüldün...

evet canım öyleymiş 3 ay öncesinden folik asite başlamak gerekiyormuş önceden konuşulmuştu bunlar yeni olduğun için haberin yok tabi caanım.teşekkür ederim canım inşaallah herkes teker teker hamile kalır.

peki gebe kalmadan önce kullanılması gereken başka ilaç vs var mı, ben çok geriden geliyorum ama size yetişecem emin olun 🙂))

klomenle bir arkadaşım hamile kaldı ilk denemesin de ,sence ben de kullansam mı

canım vardır muhakkak etkiside.folik asidin felan.ben hiç kullanmadım.sabırla bekledim.🙂ve rabbim nasib etti.allah size de nasib etsin

peki gebe kalmadan önce kullanılması gereken başka ilaç vs var mı, ben çok geriden geliyorum ama size yetişecem emin olun 🙂))

klomenle bir arkadaşım hamile kaldı ilk denemesin de ,sence ben de kullansam mı

bilmiyorum canım bence olayların doğal akışına bırak kendini.böyle şeylerin doktora başvurulak yapılmasından yanayım.