Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

TEST için acele etmişin canım adetin geçsin bi hele.mide bulantısı hemen olurmu bilmiyorum.benim sadece kasıklarımda ağrı oluyordu.acele etme sabret güzel kardeşim az kalmış zaten.

amin fatoşcum RAbbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etin inş.sende ço yorma kendini canım tamm temizlik önemli ama birazda dinlen tatilinde tatlımm yaa

tabi bikaçgün kendime vakit ayırıcam şöyleee koltuğuma geçip uzanıcam valla

ya benim sol kasığım felaket bi ağrı girdi çıktı ayağa kalktığımda ve oturduğumda belli gazımda var çok.bide dişlerim sızlıyo alt çenelerim üst çenelerim neden olabilri sizce?

fotoşcum yorma kendini fazla.kasık ağrısını bende yaşamıştım benim gebelik belirtimdi.sana da öyle yormak istiyorum inşallah bebişin seninledir...

evt hakettim dimi dinlenicem canım inş.en azından bi kaç gün benim günüm olmalı keşke evde inetrnet olsaydıda sizlerden uzak kalmasaydım en çok ta buna üzülüyorum şekercim.aklım hep burda olucak ama size haber verebileceğim herhangi bi durumda

fatoşcum sanki belirtileri taşıyor gibisin ama kendimizi hazırlamayalım canım ne olur ne olmaz. biri kimdi hatırlayamıyorum ama dişleri çok sızlamış hamile olduğunda.
hayırlısı inşallah canım.

fotoşcum yorma kendini fazla.kasık ağrısını bende yaşamıştım benim gebelik belirtimdi.sana da öyle yormak istiyorum inşallah bebişin seninledir...

kasık batmaları genellikle her bayanda varya hani regl zamnı gelenlerde de oluyo gerçi ben o yüzden ayrt edemiyorum.inş.dediğin gibidir hamileyimdir peki dişlerin sızladımı hiç

fatoşcum sanki belirtileri taşıyor gibisin ama kendimizi hazırlamayalım canım ne olur ne olmaz. biri kimdi hatırlayamıyorum ama dişleri çok sızlamış hamile olduğunda.
hayırlısı inşallah canım.

ah ah canım şu mutlu haberi bi verebilsem sizlere okadar rahatlıcam ki inşallah hamileyimdir allahım hepimizn yüzünü güldürsün inşallah