canım benim yaaa çok çok geçmişolsuunnn
tatlım evt aynen bıçak varmış gibi sol kasığımda oturuken kalkarken uzanırken bi tuhaf batıyo yaa bide arada bi gerginlik oluyo mesela gülerken falan gerilliyo resmenn inşallah hayırlı haberler olsun cnmm illaki olsun isteiyotum tek isteğim hayırlısı olsunRAbbimden sanada çokkk geçmiş olsun canımm ıhlamur iç bol limonluuu
evt cnmbende hep öle dua ediyorum biz isteriz ama hayırmıdır şermidir bilmeyiz eğer hayırlıysa Rabbim nasip eylesin değilse olmasın en önemli şey sağlık çünkü.inşallah seninde sorunsuz bişekilde geçer cnmm aynen gülerken hapşururken batıyo resmen.bakalım daha 5 gün var hayırlısı bitamneyaaa yeteki hayırlısı olsunn
evt cnmbende hep öle dua ediyorum biz isteriz ama hayırmıdır şermidir bilmeyiz eğer hayırlıysa Rabbim nasip eylesin değilse olmasın en önemli şey sağlık çünkü.inşallah seninde sorunsuz bişekilde geçer cnmm aynen gülerken hapşururken batıyo resmen.bakalım daha 5 gün var hayırlısı bitamneyaaa yeteki hayırlısı olsunn
inşallah canım benim hayırlısı olur inaşllah.eğer hamlelikten değlse mutlaka doktora gidicem zaten ağrı değil aamaa bubatmalar neden kaynaklanıyo dieee