Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar ben geldim sonuç negatif çıktı doktorum bu ağrılar normal diğil gelbi bakalım dedi belki iltabikbi durum olabilirdedi yarın 11de doktora gitcem

canım benimmm sakın üzülme biliyorum şuan ki ruh halini zaten bugün gözüm hep yolarda kaldı merak ettim seni ama olsun sonuç negatifte olsa pozitifte olsaydı eğer yine yola devam dicektik öyle değilmi?o yüzden umudumuzu kaybetmicez önemli olan senin sağlığın dr.un gel dediyse git baktır kendine tedavini ol aman dikkat et elbet gelicek meleklerimiz biz sağlıklı olduğumuz sürrece alalhım bize onu nasip ettiği sürece.

çok sağol cnm fatoşum benim okudum sabahtan gelmiş sormuşsun beni iyi olmaya çalışıyorum ama düşünmeden üzülmedende yapamıyorum işte hayırlısı olsun inşallah aldım randevümü yarın 11 de gidicem bakalım nediyecek doktor

Canım benim çok sağol ya inş.güzle haberler alırız meleğim.bu arada selzeh genel temizliğe gitti anlarsın ya 🙂ordanda eve gelmicekti annesine falan gidicekti canım yarın burda olur merak etme

hımmm anladım cnm tamam yarın görüşürüz inşallah sende tatili çok uzatma özletme kendini inşallah dönüşte güzel haberler alırız senden de tedaviye gerek kalmaz öpüyorum seni

slm kızlar ben geldim sonuç negatif çıktı doktorum bu ağrılar normal diğil gelbi bakalım dedi belki iltabikbi durum olabilirdedi yarın 11de doktora gitcem

cnm çok geçmiş olsun üzülme tamammı biliyorum demesi kolay ama aynı şey benimde başıma geldi ölüyodum ağrıdan geçen sene iltihap varmış ve iltihap vicuda herşeyi yapar demişti dr um mide bulantısı bile antibiyotikle hemen geçti ve ondan sonraki ay hamile kalmıştım inşallah seninde öle olur cnm

inşallah hayırlısı olsun cnm sağol ii dileklerin düşüncelerin için