Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet ya güzel bir zaman nasib işte,inşallah sizinkilerde o zamana denk gelsin kız ne olcak bol bol yaz meyvalarıyla beslersiniz bebişleri🙂
canım harikasın ya.ne kazanıyorsan sanırım bu pozitif düşüncelerinden kazanıyorsun gerçekten.zaten bir ayda hamile kalmakla yeterince şaşırtmıştın beni.anneme falanda anlatmıştım seni.canım bir ömür boyu mutlu olursun inşallah.

kız zaten duygusalım,sende iyice duygusallaştırdın beni🙂canım benim inşallah hepimiz bir ömür boyu eşlerimizle bebişlerimizle mutlu sağlıklı olalım🙂

Mrb Arzu, dün olmadığını farkettim.Hatta hergün girdiğin için merak ettim ne olduğunu.Neyseki önemli bir durum yok.Nasılsın?Belirtiler nasıl?
sağol canım arkadaşım düşündüğün için iiyim şükür belirtilerde devam hatta dün sol kasığıma öğleden akşamaka dar hiç geçmeyen ve rahatsız eden bir ağrı girdi doktorumu arayıp anlattım belirtilerimi oda hamilelik belirtisi ama hayırlısı inşallah diyip adetime 1hafta kaldığını kantetstinin sonuç vereceğini bugün test yaptırmamı söyledii sonucu 4.30da alcam heycandan ölüyorum ne olur dua edinde hamiş olayım offfffff heycan bastı