Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hoşgeldin hayatım demek 4.ayın içindesin he çok sevindim zaman ne çabukta geçiyo ya hiç farkında değiliz inan .canım benim kendine dikkat et cinsiyetinide burda bizimle paylaş bilelim kızmı olucak yeğenimiz erkekmi?

arkadaşlar adetime 8 gün kadar var
belim ağrı var
bide bikaç gündür gögüslerimde ağrı yok fakat
sanki iğneler batıyor arada bir bunlar belirti olabilirmi
ya da bukadar erken başlarmı ?????

Hayırlısı olsun bahar. Şimdi belirti var ya da yok diyemem. Bence sen de deme, bekle ve gör. Çünkü belirtilere kendimizi kaptırınca haliyle regli erteliyoruz ve hamile olduğumuzu düşünüyoruz. Rahat ol ve bekle derim 🙂

slm kızlar çok meşgulum bi kaç gündür girdim sadece yazamadan çıktım...doktorun söylediği gibi 3günde bir birliktelikkle devam ediyoruz 1hafta sonra kontrole gideceğim bakalım..dün hamile kalan bir arkadaşımla konuştum 2senenin sonunda korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı hiç ayaklarını dikmemiş hemen kalkmış banyo yapmış 5 gün belkşde 1haftada bir birliktelik olmuş(eşi rahatsızdı) saçlarını boyatacakmış hiç umudu yokmuş ama adeine 10gün varken kan testi yapayım ne olur ne olmaz demiş ve negatif çıkmış daha sonra adet gecikince evde yaptığı testle öğrenmiş yani geç döllenme olmuş demekki yumurtlaması adetine yakın olmuş yani..demek istediğim hesap kitap ayak dikmeler fasa fiso çok takmamak akışına bırakmak lazım birde bu arkadaşım kadının istemesi çok önemli diyor kadın istemeye istemeye yaptımı kalması çok zorlaşırmış..

aynn dediğin gibi cnm haklısın
bu ay bebek denemesini aklımıza hiç getirmedik
bu ay tüp bebeğe başlıycaz diye
inş.gerek kalmazda....

arkadaşlar adetime 8 gün kadar var
belim ağrı var
bide bikaç gündür gögüslerimde ağrı yok fakat
sanki iğneler batıyor arada bir bunlar belirti olabilirmi
ya da bukadar erken başlarmı ?????

Benim arkadaşımın 10 gün öncesinden başlamıştı belirtiler çok değildi ama vbardı bel ağrısı kasıkların batması en çokta göğüslerinde bile belirti yoktu o yüzden kafana takma günü gelince herşey daha netleşir kafanda bazılarında belirti hiç yok bazılarında ise var

eyşan cnmm
o ayak dikmeler yatmalar gerçekten fasa fiso,
fakat biz yine bir ihtimal diyoruz ve gözardı etmiyoruz
doktorum demişti
ilişkiden hemen sonra duş alabilirsiniz
o an tüplerden giriomuş spermler......

Kafaya takmayan insanlara hayranım.Ben zaten normalde de çok kaygılı bir insanım.Öyle olabilecek miyim acaba?