Psikolojik olsa daha ertelenmez miydi? Belki psikolojik belki mevsimsel 🙂 senin önce olmaya başlamış benim de geçe kalıyor. Neyse az kaldı hayırlısıyla şöyle bir tutsalar..
Kaç ay olmuştu sizin denemeler başlayalı.Bizim 3. ay. ama ben çok sıkıldım yaa.O gün hesaplamalar,ateş ölçmeler,tuttumu tutmadımı demeler,cinsellikten soğudum.Hiç içimden gelmiyo.Hiç böyle değildim oysa.Bu ay olmazsa bidahaki aya hesaplamayayım diyorum.Akışına bırakayım.Beni çok etkiledi.Belki sizlerde öylesinizdir bilmiyorum.Burda aylarca yıllarca uğraşanları görüyorumda.Ben 3. aydan çabukmu pes ediyorum diyorum.
slm canlar ya sinir oldum bi yoğunum anlatamam aklım sizde kalıyor...bide bel ağrısı sanırım yumurtlama oluyor takvime göre günüm dündü ama bugün belim ağrıyor...bakalım ne olacak bebiş gelecekmi gelmicekmi...
slm canlar ya sinir oldum bi yoğunum anlatamam aklım sizde kalıyor...bide bel ağrısı sanırım yumurtlama oluyor takvime göre günüm dündü ama bugün belim ağrıyor...bakalım ne olacak bebiş gelecekmi gelmicekmi...
Kaç ay olmuştu sizin denemeler başlayalı.Bizim 3. ay. ama ben çok sıkıldım yaa.O gün hesaplamalar,ateş ölçmeler,tuttumu tutmadımı demeler,cinsellikten soğudum.Hiç içimden gelmiyo.Hiç böyle değildim oysa.Bu ay olmazsa bidahaki aya hesaplamayayım diyorum.Akışına bırakayım.Beni çok etkiledi.Belki sizlerde öylesinizdir bilmiyorum.Burda aylarca yıllarca uğraşanları görüyorumda.Ben 3. aydan çabukmu pes ediyorum diyorum.
Bende de aynı şey olmuştu ama neyseki çevremdeki yakın dostlarımla aştım. Artık rahat davranıyorum, ateş ölçmüyorum. Çünkü bu tip şeylerin içine girince kendimi feci kaptırıyorum. Bizim de bu 3. ay ama daha öncekilerinde yumurtlama döneminde pek olmamıştı, açıkçası da pek uğraşımız olmamıştı ama bu ay ikimizde hevesliyiz. Bu haftayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Artık kısmet. Sağlık problemimiz olmadığına göre bir gün olacaktır inşallah.
Bence sen benim geçen ayki halim gibi olmuşsun. 3 gün gecikmişti. Eşimle kendimizi hamile olabileceğime alıştırdık ama sonu hüsran. İkimizde çok üzüldük, yıprandık neden diye. Dediğin gibi soğumalar oldu. Daha 3. aydan bunu düşünmeyelim. Çok erken. Kendini topla. Olacağı varsa da olmaz. Stres yumurtanın etrafını kaskatı edermiş dolayısıyla döllenme yaşanamazmış. Kafan rahat olmaz ve soğukluk yaşarsan başarılı olamazsın, lütfen rahatla. Hatta hesaplamaları şimdiden bırak, tek bilmen gereken şey yumurtlama dönemin.
boyalıkuşşş hoşgeldin cnm özlettin kendini tatllımm yaaa.oyyy yegenimiz ne kadar büyümüş annesi yaa zamn ne çabuk gfeçiyo hamiş olduğunu öğrendiğimiz vakti hatırlıyorum ayyyy kıyamam yaa.canım benim hayırlı bi şekilde cinsiyetini de öğrenirsin inş ve yazarsın bize özletme kendini çokkk
Canimcim ben de özledim sizleri. Walla zaman cok cabuk geciyor. 4 üncü ayin icinde olduguma inanamiyorum hala. Sabah bulantilari hala devam ediyor 🙁
Senden ne var ne yok? Calismalara devam yazmissin. Hadi hayirlisi güzelim yaa insallah bu ay da sizler icin seviniriz. Tüm dualarim sizinle!
Hoşgeldin hayatımm biz kakılmışlar çalışmaya deavm benimde gözlerim yoruldu artık pc başında durmaktan omuzlarım ve belim ağrıyo çok neyse sanada kolay gelsin bakalım inş.gelir bebiin bu ya sıkı çalış tamammı?
arkadaş internet ortamıda çok etkilior psikolojimizi
hiç bilmediğimiz yöntemleri
buralardan öğrendik hep bir ümitle öğrendiklerimizi yaptık
fakat sonuçlar hüsran olunca daha inatlaştık beynimizdeki düşünceyle
hiç kolay değil
fakat inanıyorum bizim meleklerimizde bigün annelerine merhaba diycek....
arkadaşlar adetime 8 gün kadar var
belim ağrı var
bide bikaç gündür gögüslerimde ağrı yok fakat
sanki iğneler batıyor arada bir bunlar belirti olabilirmi
ya da bukadar erken başlarmı ?????