Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yükselenifalan pek anlamıoyrumama cnm aslanlarla anlaşıyorumçok şükür eşimde aslan kardeşimde🙂ayyy iyiki anlaşabiliyorumkızzz yoksa yanmıştım.

yükselenifalan pek anlamıoyrumama cnm aslanlarla anlaşıyorumçok şükür eşimde aslan kardeşimde🙂ayyy iyiki anlaşabiliyorumkızzz yoksa yanmıştım.
evet canım gerçekten iyiki anlaşıyosun internetten burç uyumlarına bakarsan aslannın anlaşamadığı burçların ilk sırasında boğa gelir ve genelde boğalar pekte sıcak kanlı olmazlar sen kesin yükselen burcundan daha fazla etkileniyosundur.eğer saat kaçta doğduğunu biliyorsa annen yükselen bucunuda bulabilirsin.yani merak ediyorsan canım.

sabaha karşı doğmuşum cnm aslında burçları okurdum eskiden ama şimdi çok ilgienmiyorum.önemli olan anlaşabilmek hoşgörülü seviyeli saygılı olabilmekişte bizde iyi anlaıyoz çok şükür.canlarım ben çıkıyorum artık balkondayım vee rüzgar çıktı istanbuun rüzgarıda adamı çarpıyo gerçekten dahada hasta olmada çıkayım grşz yarın canlarımm

görüşmek üzere canım bende çıkıyorum aman dikkat et kendine daha iyileşemedin.görüşmek üzere.güle güle

sultancığm canım benim regl olmuşsun üzülme canım zaten sivilcenden anlamıştın sen birde eşin boluluymuş galiba yani sende bolulu sayılırsın hemşeriyiz yani

sultancığm canım benim regl olmuşsun üzülme canım zaten sivilcenden anlamıştın sen birde eşin boluluymuş galiba yani sende bolulu sayılırsın hemşeriyiz yani
evet canım anlamıştım regl olacağımı onun için çok üzülmedim evet bende bolulu sayılırım zaten çok güzel bir yer tertemiz havası var sadece biraz soğuk bende çok üşüyen biriyim.boşuna kayınvalide nişan bohçasında şalları yelekleri koymamış.:laugh:canım sen nasılsın aşılama yaptırdın ağrıların nasıl?

aşlama değil canm klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum iki gün sürdü ağrlarım sonra geçti canım 🙂 çok sakin bir süreçteyim canm ne ağrı sızı hiçbiri yok senin gibi adat olacağım içime doğuyo sanki