sultan Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #17.861 mrs m.' Alıntı: ahhhh inşallah, allah hepimize sağlıklı heryeri tam, hayırlı birer evlat verir inşallah. Genişletmek için tıkla ... amiiinn canım eğer zaten ben bu ay hamile kalmış olsaydım bizim bebek boğa burcu olurdu bende pek anlaşamam zaten boğa burcuyla şimdi ikizler yengeç falan var.onlarla aram iyidir.Allahım bende neleri düşünüyorum işte güya kendimi teselli ediyorum.
mrs m.' Alıntı: ahhhh inşallah, allah hepimize sağlıklı heryeri tam, hayırlı birer evlat verir inşallah. Genişletmek için tıkla ... amiiinn canım eğer zaten ben bu ay hamile kalmış olsaydım bizim bebek boğa burcu olurdu bende pek anlaşamam zaten boğa burcuyla şimdi ikizler yengeç falan var.onlarla aram iyidir.Allahım bende neleri düşünüyorum işte güya kendimi teselli ediyorum.
özlem hira Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #17.862 mrs m.' Alıntı: ahhhh inşallah, allah hepimize sağlıklı heryeri tam, hayırlı birer evlat verir inşallah. Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnn cnm arkadaşım hepimize inşallah
mrs m.' Alıntı: ahhhh inşallah, allah hepimize sağlıklı heryeri tam, hayırlı birer evlat verir inşallah. Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnn cnm arkadaşım hepimize inşallah
sultan Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #17.863 mrs m.' Alıntı: hadi kızlar ben gideyim, size iyi iftarlar, akşama uğrarım belki, görüşürüz Genişletmek için tıkla ... güle güle canım.valla öyleböyle iftar vakti gelmiş insan regl olunca farkında olmuyo.kendine iyi bak
mrs m.' Alıntı: hadi kızlar ben gideyim, size iyi iftarlar, akşama uğrarım belki, görüşürüz Genişletmek için tıkla ... güle güle canım.valla öyleböyle iftar vakti gelmiş insan regl olunca farkında olmuyo.kendine iyi bak
hestia Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #17.864 mrs m.' Alıntı: hadi kızlar ben gideyim, size iyi iftarlar, akşama uğrarım belki, görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz, hoşçakal.
mrs m.' Alıntı: hadi kızlar ben gideyim, size iyi iftarlar, akşama uğrarım belki, görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz, hoşçakal.
özlem hira Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #17.865 mrs m.' Alıntı: hadi kızlar ben gideyim, size iyi iftarlar, akşama uğrarım belki, görüşürüz Genişletmek için tıkla ... bay bay cnm hadi hayırlı iftarlar
mrs m.' Alıntı: hadi kızlar ben gideyim, size iyi iftarlar, akşama uğrarım belki, görüşürüz Genişletmek için tıkla ... bay bay cnm hadi hayırlı iftarlar
sultan Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #17.866 hadi kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın Mevlam oruçlarını kabul etsin.hayırlı iftarlar.
hestia Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #17.867 sultan' Alıntı: hadi kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın mevlam oruçlarını kabul etsin.hayırlı iftarlar. Genişletmek için tıkla ... amin sultan. Hoşçakal.
sultan' Alıntı: hadi kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın mevlam oruçlarını kabul etsin.hayırlı iftarlar. Genişletmek için tıkla ... amin sultan. Hoşçakal.
sultan Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #17.870 eyşan' Alıntı: geldim canım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım nasılsın?