Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

QUOTE=hestia;372641]zaten tam yumurtlama günlerimiz.Çok sıkı çalışmamaız gerek.Bugün eşimle konuştuk onları almaya giderken.Ya bizde kalırlarsa napcaz diye.Otele gideriz artık diye espri bile yaptık.neyseki bitirdiler.[/QUOTE]
:laugh: ay alemsiniz kızlar yaaaaa ohhhhh ilerde artık anlatırdınız bebişe seni otelde yaptık diyeeeeeeee

nurcum bu yazı sanaydı ben uçtum gene yanlış alıntı yapmışım
merak etme canım bende aynı durumdayım ben daha beterim kasık ağrısı göğüs ağrısı göğüsten sıvı gelmeler halsizlik falan kaptırıyorsun ismez kendini ama bişey olmaz her halde olmaz olmaz cnmya bende hamile kalırsam eşim tatile götürcek uçakla gitcez ama sözverdi olmazzzzz bişeyyyyyy :laugh:

selam nurcum hoş geldinnn.ne güzel işte yakında sende verirsin bize güzel haberlerini inşallah.girme canım hakikaten o psikolojiye sonra olmayınca çok üzülüyoruz ayrıca bi şey olmaz merak etme uçak yolcuğundan o son aylarda canım tavsiye edilmiyo.

benimde işte aynen hem bekarken hemde korunurken 22 günde bir oluyordum şimdi korunmayı bıraktım 18 güne düştü bu ne iştir bende anlmadım yahu
aslında benimki ilk reglimden buyana hep 1hafta önce gelirdi ben buna alıştığım için son aylarda hep gününde yada gününe 1gün kala gelmesi beni strese soktu 1hafta erken gelen reglim hep gününde yada 1gün kala geliyor bende ümitleniyorum ama son anda ümitlerim hep kırılıyor