Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de bir doktorun sitesinde okumuştum, özetle istediğiniz kadar debelenin çocuk sahibi olabilmek için ayda sadece 6 güne sahipsiniz diyordu 🙂 çok şaşırmıştım.
ewet cnm malesef öyleymiş bende 2aydır doktora gidiyorumya yumurta takibi için bu ay konturolde konuşuyoruz doktorum nasıl gidiyor çalışmalar diyorum bende eşim erkek bebek istediği için 1haftadır yanıma yaklaşmıyor 10. günde birliktelik olması gerekiyormuş öyle okumuş dedim oda dediki şuan istesede yapsada olmaz zaten daha yumurta gelişme büyüme aşamasında çatlamadan olmaz gebelik dedi ben boşunamı sana bu gün yap yarın yapma diyorum dedi🙂

Buna göre benimde olmayacak sanırım.denemeye başladıktan sonra benimki erken geliyo hep 🙂

benim de hamile olan bir arkadaşım gecikmeler başladıysa hamilelik yakındır demişti, benim de son 2 aydır gecikiyor, normalde 28 günde bir mutlaka olurdu hatta hiç şaşmazdı ama 30-31 günde olmaya başladı, hayırlısı bakalım.

selam kızlarrr ben geldimm.anammm benimmm iki üç aydır gecikiyo kızlarr ay inşallah sizin dediğiniz gibidir.bu günkasıklarımdaki gerilmeler arttı benim yaa girmiyimdiyorum ama yinede giriyorumbu hamişlik psikolojisine uffff🙁bide bişisorcam arkadaşlar eğer ben hamişsem daha hamile olduğumu bile öğrenmeden uçak yolculuğu yapıcamsizce bi sorun lur mu eğer hamileysem tabiii🙂yaw bende nereleri düşünüyom ama napiimişte elimde değil neyse bilginiz varmı canlarım

zaten tam yumurtlama günlerimiz.Çok sıkı çalışmamaız gerek.Bugün eşimle konuştuk onları almaya giderken.Ya bizde kalırlarsa napcaz diye.Otele gideriz artık diye espri bile yaptık.neyseki bitirdiler.

amannnn 🙂 giderdiniz be nolcak, bundan önemli sebep mi var 🙂 harnup içir eşine haaa, tam hazır olun, hadi hayırlısı bakalım

Hoşgeldin. Uçak yolculuğu hamilelik 8-9 aylıkken sorun olabiliyor diye biliyorum.Çok uzun bir yolculuk olmayacaksa zaten hiç sorun değil.

hoşgeldin nur, daha hamilelik psikolojisine girme rahat ol. bu konuda hiç bilgim yok. son aylarda izin verilmiyor ama ilk ayları bilmiyorum.