Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sultan bu 1,5 yıl içerisinde sen mi korunmuştun eşin mi? bu arada elalem ne der, haklı çıkar fikirlerini kafandan at ve onlara daha düşünmüyoruz de geç...yani onlara hala olmuyor diye sakın anlatıp fırsat verme, zamanla hepimizin olacak inşallah.

ayy canım ya bişey yazamadım internetim gidiyo geliyo sinir oldum ya offff.canım geçmişş olsun ya vardır herşeyde bi hayır.merak ettim bende seni neyse inş.öbür ay bir umut olur hayatım.
inşallah canım yeni ay umut olsun bende bugün arı sütü bal polen e başladım bu gün bi ateş ölçer alıcam nerden alıcağımıda bilmiyorum.ateş ölçmeye başlamak istiyorum zaten ilerdede olursa bi gün inşallah tabi bebeğede lazım olur.

eşim korundu canım hap içmek istememiştim.aslında baskı falan yaptıkları yok biliyorlar beklediğimizi.bayramda gidicez şimdi yanlarına yine boş gidicez.sorunca yok demek morelimi bozuyor yinede.

cnm benim hiç korunmadığı halde 2yıl bekleyen tanıdıklarım var bu nasip meselesi hem korunmak yada korunmamak bebiş sahibi olmak yada olmamak sadece senin ve eşinin vereceği bi karar başkalarını ilgilendirmez takma kimseyi kafaya onlar her zaman söyleyecek bir şey bulurlar benim 7 yaşında kızım var 22 aydır 2. için uğraşıyoruz bana bile 1. olduda 2. neden olmuyor diyip duruyorlar boş verrr takma kafana🙂

onlar bana bu konuda gerçekten baskı yapmıyorlar kayınvalidem sormaz bile bana üzememek için biliyorum görümcemlerle zaten arkadaş gibiyiz benim kendi kuruntularım bunlar.onları sevindirmek istiyorum bir an önce.ama nasipten ötesi yok işte.

eşim korundu canım hap içmek istememiştim.aslında baskı falan yaptıkları yok biliyorlar beklediğimizi.bayramda gidicez şimdi yanlarına yine boş gidicez.sorunca yok demek morelimi bozuyor yinede.

belki de bayrama dolu gideceksin nereden biliyorsun 🙂 senin korunmaman çok iyi olmuş. bu gecikmelerin sebebi işte vücudumuz kendini de bir şekilde hazırlıyormuş. bir de stresten uzak durmalıyız, oldu mu olacak mı soruları zaten bizi mahvediyor canım. iyi baskı olmaması da güzel.

kızlar günaydın,ben regl oldum, aslında 7siydi ama ben tabloya garanti olsun diye 9 u yazdırmıştım,sağolsun bekletmedi bi de iki gün önce geldi🙂artık alıştım, üzülmüyorum,hamiş olsam şaşıracam galiba....adete doğru elimde olmadan stres yapıyorum heralde bu yüzden biraz erkene geldi.aslında daha önce söylediğim gibi bu ay umudum yoktu o yüzden üzülmedim de ...ama sultanın dediği gibi heralde hiçbirimiz bu sürecin bukadar uzayacağını tahmin etmemiştik, aklımız bilse de kalbimiz kabul etmiyordu heralde...

Günaydın yaz esintisi hoşgeldin, hayırlısı olsun canım. Evet umudum yok demiştin zaten, darısı bu aya inşallah 🙂