Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

fatoşcum bide şöyle bi durum var ben aşılamadan sonra progestan diye bi ilaca başlladım ve vücudumun 2yerine bant yapıştırdım osterojen hormanı asalgılaması için acaba bu ilaçve bant hormonlarımla oynadıda ondanmı geliyor bu sıvı diye düşünüp aklım karışıyor ya

kizlar benim adimi neden sildiniz listeden anlayamadim bugun nette problem vardi bir turlu giremedim.neyse ilgilenen arkadaslarim icin yaziyorum gecikmenin 9.gunu sabah test yaptim nagatif ve aksam biraz kan gordum sanirim regl oluyorum.

metoscum selam hayatım adını sildim çünkü uzun bi zman haber vermedin yada ben görmedim bilmiyorum ama bekledik bekledik haber gelmeyince bende sildim hayatım kusura bakma daha önceden yazdıklarımı görmüşsündür sanırım yani ismini yazdıran ve daha sonra ortadana kaybolan arkadaşları çok gördük hep beklyoruz biz düşünüyoruz ama onlar bizi düşünmüyo bi yazma gereğinde bile duymadılar o yüzden eğer ki sen daimisin ben seni tekrar alırım listeye o problem değil.neyse sanırım regl oluyosunn stresten geç kaldı galiba bu ay benim hep öyle olurdu neyse allahtan ümit kesilmez canım bi dahaki aya umutlarımız sende üzülme sakın

iyiyim canım,bende bugün doktora kontrle gidicem 1 de ,üç lü test yapılacak,cok merak ediyorum ya yerimde duramıyorum,işallah herşey normal cıkar,kahvaltıda yapmadım kan alınacak diye açlıktan bayılacam

ayy canım benimmm inş.güzel haber alıcaksın herşey güzel çıkıcak hep pozitif ol hayatım.haberlerini beklicez yine burda öptüm seni çok 🙂