özlem hira Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.531 birmur' Alıntı: burdayim canim Genişletmek için tıkla ... ben buraya katılalı 4gün oldu daha önce özlem hira nikiyle giriyordum sizinle ilk defa karşılaşıyoruz galiba
birmur' Alıntı: burdayim canim Genişletmek için tıkla ... ben buraya katılalı 4gün oldu daha önce özlem hira nikiyle giriyordum sizinle ilk defa karşılaşıyoruz galiba
özlem hira Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.532 birmur' Alıntı: burdayim canim Genişletmek için tıkla ... bişey sorabilirmiyim sizdemi hamiş kalmak isteyenlerdensiniz acaba
birmur' Alıntı: burdayim canim Genişletmek için tıkla ... bişey sorabilirmiyim sizdemi hamiş kalmak isteyenlerdensiniz acaba
birmur Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.533 arzu85' Alıntı: ben buraya katılalı 4gün oldu daha önce özlem hira nikiyle giriyordum sizinle ilk defa karşılaşıyoruz galiba Genişletmek için tıkla ... ozlem hira oldugunu biliyorum canim devamli yazmasamda hergun okuyorum
arzu85' Alıntı: ben buraya katılalı 4gün oldu daha önce özlem hira nikiyle giriyordum sizinle ilk defa karşılaşıyoruz galiba Genişletmek için tıkla ... ozlem hira oldugunu biliyorum canim devamli yazmasamda hergun okuyorum
birmur Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.535 ben amerikada oldugum icin 7 saat sizden geriyim pek karsilasamiyoruz
birmur Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.536 niisam' Alıntı: iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyi aksamlar
özlem hira Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.537 birmur' Alıntı: ben amerikada oldugum icin 7 saat sizden geriyim pek karsilasamiyoruz Genişletmek için tıkla ... hımmm anladım peki sizde bebek isteyen arkadaşlardanmısınız acaba
birmur' Alıntı: ben amerikada oldugum icin 7 saat sizden geriyim pek karsilasamiyoruz Genişletmek için tıkla ... hımmm anladım peki sizde bebek isteyen arkadaşlardanmısınız acaba
özlem hira Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.538 niisam' Alıntı: iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... ii akşamlar nisacım ii sen nasılsın
niisam' Alıntı: iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... ii akşamlar nisacım ii sen nasılsın
birmur Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.539 arzu85' Alıntı: hımmm anladım peki sizde bebek isteyen arkadaşlardanmısınız acaba Genişletmek için tıkla ... evet canim benimde bu ay 7.ayim olucak ama daha bisey yok zaten suan reglim belki gelecek aya kismet olur
arzu85' Alıntı: hımmm anladım peki sizde bebek isteyen arkadaşlardanmısınız acaba Genişletmek için tıkla ... evet canim benimde bu ay 7.ayim olucak ama daha bisey yok zaten suan reglim belki gelecek aya kismet olur