ayyy canım çok geçmiş olsun, 1 bardak sıcak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı bal bir miktar keten tohumu ve zencefil karıştırıp iç, ben grip olunca onu yapıyorum, hem boğazı rahatlatıyor.
çok sağolun canlarım yaaa iyiki varsınız burayı çok seviyum gerçekten herkes birbirinin yardımına koşuyo Allah razı olsun .Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin grşz cnmmm
cnm tam çıkıyodum bi hal hatır sorayım dedim hoşgeldin tatlım valla ben pek ii değilim şirinecimm grip oldum ama vücudum öyle ağrıyoki kasık ağrımda arada geliyo hepsi birden halsiz buıraktıbeni.sen nasılsın canım yeğenim nasıl hareketlimi hala
evet canım bak dene hatta internetten bulmuştum bende o kadar işe yarayacağını tahmin etmemiştim benim bünyem çok zayıftır küçüçük hastalıkta yatırır beni canım dinlen sen kendine iyi bak.tekrar geçmiş olsun evet inşallah öyledir bebişim gelmiştir.
isteyen herkesin bebişi olur inş.
olmayanlarda uzulmesın bıgun mutlaka olur bizim konusunun 18sene sonra ikizleri oldu çok sevindi ama şimdi pek ılgılenmı sız ole yapmayın ama 🙂
çok sağolun canlarım yaaa iyiki varsınız burayı çok seviyum gerçekten herkes birbirinin yardımına koşuyo Allah razı olsun .Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin grşz cnmmm
evet canım bak dene hatta internetten bulmuştum bende o kadar işe yarayacağını tahmin etmemiştim benim bünyem çok zayıftır küçüçük hastalıkta yatırır beni canım dinlen sen kendine iyi bak.tekrar geçmiş olsun evet inşallah öyledir bebişim gelmiştir.
bende canım öyleyim hemen enfeksiyon biraz ayaklarım çıplak yere basmaya göreyim.bende 43 kiloydum folic asit kullanmaya başlayınca 46 kilo oldum annemin tabiriyle insana benzedim yani:laugh::laugh: