Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

fatoşcum yeni liste için teşekkürler, ayrıca daimi kalanların listesi olması çok iyi olmuş. merak ediyoruz ve haber vermiyorlar malesef.

slmkızlarrr.sanki vucudumdan kamyon geçmiş gibi her yanım ağrıyooo.ilaç almamak için direniyorum ama napıcam bilmiyom yaaa sarımsaktı ıhlamurdu herşeyyaptım kızlar bildiğiniz başka bitkiler varsa gribe ii gelen yazarmısınız

canım geçmiş olsun bende senin grip olmuştum öyle ballı ıhlamur içmiştim he bide tavuk suyuçorba yapmıştım 2 günde ayağa kaldırdı benim antibiotik değerinde muhakkak tavsiye ederim canım.

bende çıkıyorum arkadarın grşz inş.hiç halim yok valla her yanım ağrıyo .dua edin banada kızlar bu arda sultancıminş meleğin fgelmişşltir cnm ve regl olmazsın yarın

ayyy canım çok geçmiş olsun, 1 bardak sıcak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı bal bir miktar keten tohumu ve zencefil karıştırıp iç, ben grip olunca onu yapıyorum, hem boğazı rahatlatıyor.

canım geçmiş olsun bende senin grip olmuştum öyle ballı ıhlamur içmiştim he bide tavuk suyuçorba yapmıştım 2 günde ayağa kaldırdı benim antibiotik değerinde muhakkak tavsiye ederim canım.
aynen canım ballı ıhlamur içtim bende.bide sarımsak yedimdoğal antibiyotik diye.ama çorbayıda yaparım artık sağol cnm benim haberlerini bekliyoz seninsde hayırlısı inş