Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Anlatsam roman olr derler ya öyle evlilik kaçıştı benim için ozaman öyle görüyorsun işte 10 yıl oldu evleneli hiçmi sorun olmuyor eşimden çok eşimin ailesi üzdü beni. Eşimlede özel bi sorundan dolayı hala didişp duruyoruz bende boşanmayı çok düşündüm ama dayandım eşim çok iyi bir insan zaman zaman üzsede kalbi pırlanta beni çok seviyor ama üzüyor işte öyle böyle günler geçiyor:halı:
:loco:hayırlısı cnmya herkes için bu dünya gelip geçici iştye.

Hestia ALLAH yardımcın olsun senin içinde kolay değilmiş herşey inan bana çocuklarımın hiçbirini eşim istemedi ilkinde üniversiteyi okuyordu hazır değildi haklıydı yani hiçbirini istemedi bende çok ağladım RABBİM nasip edince oluyor cnm onun ol emri yeterli herşey için.

Bundan sonra çocuklarınla çok mutlu olursun inşallah.

Dün birisi rahim filmi çektirecekti.Kim olduğunu unuttum.biraz da korkuyodu nasıl oldu acaba?
canım ben çektirdim hiç bir sorun yok çektirmemin nedenide kızım var benim 4,5 yaşında onu emzirmeyi bırakalı 3 yıl oldu ama hala sıktığım zaman göğsümden süt geliyor ploraktin yaptırdım normal çıktı göğüsten süt gelmeside hormonları etkileyebilir ve bu yüzden yumurtlama gününü değiştirebilir demişti doktorum bu nedenle çektirdim yumurtalar normalmiş hiç bir sorun yok dedi dr.bu arada 2 aydırda 2.bir bebeği düşünüyorum olmuyor çektirmemin bir nedenide oydu.