herkese selam kızlar baya kalabalık görünüyorsunuz ama hepinizi burdamısınız bilmiyorum.eve yeni geldim umutsuz reyhandan haber vardır diye düşünmüştüm ama hala yok.nerde bu kızlar yaaaa.
selam canlarımmm nasılsınız bugün hiç giremedim maalesef kusura bakmayın bi fırsatını buldum da yazayım dedim işlerim çok yığıldı önüme kusucam artık o kadar yani.fenalık bastı bana müdürüm yanımdaydı bi müddet zaten gösterdiğim evraklar vardı onaylanması gereken offf işte napıyımmm giremedim üzgünüm sizleri çok seviyorummm merak etmeyin beni fırsatım olursa tekrar giricem kızlarrr öptüm hepinizi
Bazen biz hayata değil malesef hayat bize yön veriyor, tebrik ediyorum seni, bu bilgi gerektiren şeylere o kadar uzak kalmana rağmen inanılmaz bir olayı gerçekleştirmişsin. sen yine de bitir derim hiç belli olmaz yaşını küçümseme, zamanla pek çok kişiyi cebinden bile çıkartabilirsin. bu arada sen de gül gibi 2 çocuğa sahip olmuşsun ve 3. yolda 🙂 ne güzel birşey, darısı bizlere inşallah...
Evet sergül.İnş. ilk olacak.Bizde 6 yıllık evliyiz ve eboş gibi çok sorun yaşadık. hatta biz çok çok ciddi sorunlar yaşadık.(ihanet gibi)Eşim uzun zaman istemedi çocuk.Gecelerim ağlamakla geçti hep.Hergün okula şiş gözlerle giderdim.hamile olan birini gördüğümde tuvaletlerde ağlardım.neyseki o günler gerilerde kaldı.Çok mücadele ettim yani.Allahım verirse ilk olacak inş.
canım sende kolay bi şey yaşamamışsın... inşallah bir an önce bebeğinede kavuşursun ...dile kolay tam altı yıl
sergül canım bende severek ve üç ay içinde hem istendim hem düğünüm oldu evlilikte yani evliliğin yürümesi sevgiylede olmuyor bence karşılıklı anlayış ve özveri olması gerek bendeki sorun da ondan kaynaklandı hep ben özveride bulundum tek taraflı oluncada sorun yani inşallah bundan sonra olmaz diliyorum..
arkadaşlarım benim şimdide nette problem var sanırım gidip gidip geliyor....şimdilik bana müsade kendinize çok iyi bakın inşallah yarın hamiş haberleri alırız...iyiakşamlar güzeller hepinizi öpüyorum.....