Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım net gitti daha yeni girebildimnasılsınız bakiim bende im çok şükür sabah adet olucakmışımgibi kasık ağrım vardı ama şimdilik ii yani

iyiyim işte nasıl olsun , yuöurtlamayı bekliyorum , kocişe keçiboynuzu pekmezi alıp içine kuru üzüm ve fındık kattım yiyecek inşallah kendime arıstü polan bal karışımı aldım . Ama annem dedikiii bu kadar kuvvetlibeslenrseniz erkek olur ...benim oğluş 6 yaşında biliyorsunuz bir erkek daha nasıl büyütürüz bilmem 🙂 ama Allahım hayırlı evlat versin tabi hepimize...

yeni bağlananlara toplu olarak hoşgeldiniiiiizzzz...

üzülme canım arkadaşım aslında bende bi hevesle bu işe kalkıştımve korunmayı bıraktım 22 ay boyunca bazen hap alıp kullanmayı bile düşündüğüm korunmak amaçlı zamanlar oldu eşimle bazı problemlerim olmuştu ve hep doğru zaman nezamansa ozaman olsun diye dua ettim hayırlısı olsun bencede en gzl hayatı akışına ve zamana bırakmak benim eşim çok istiyor bide 22 ay oldu artık bende kendimi kaptırdım olsun istiyorum ama yok neyse hayırlısı olsun boşver takma kafana en gzlive önemlisi sağlık sağlık olsun sen ii olda bebişte gelir inşallah

canım benimde son üç ayda hep sancılanıyordum sanırım yumurtlama dönemlerinde ama şuan bi belirtim yok bu hafta benimde yumurtlama dönemim....kistten nasıl şüphelendin sancıdanmı..ya bi şey sorcam ben dört ay önce hamiş kalmak istediğimde doktora gittim bir sürü test yaptılar kan idrar felan ultrasyona soktular simır testide yaptılar hiç problem çıkmadı...bu yapılanlarda eğer bendede kist varsa çıkarmıydı o zaman bu konuda bilgin varmı canım

desencim ciddimisin yaaaaa benim 1kızım var eşim erkekbebiş istiyor hatta bende 2erkek bebişler istiyorum banada anlat bakayım ne yaparsam erkek bebiş olurmuş

hoşbulduk hestia teşekkürler, aaa öyle mi ne güzel meslektaşız demek 🙂 evet evet tatile denk gelsin diye bizde temmuzda başlamıştık ama kısmet olmadı, bir de yumurtlama gününü falan kaçırdık biraz, ee her konunun bir acemiliği olabiliyor. ben de eylülü son çare olarak görüyorum, olmazsa belki erteleriz belki de bırakırız ne olursa olsun, inşallah rabbim ikimizin de yüzüne güler, bu tatil zamanları bizim için çok önemliiii 🙂

güzel kardeşim çok fazla yazıların okumadım.ama heyecanını ümidini asla kaybetme.moralini bozmamaya bak.dış çevrede olumsuz etkenler olabilir.üniversete çalışma hayatı derken inan o kadar çok insan tanıdımki hepsinin çok farklı dertleri var.yani muhakkak oluyor herkesde ama güzel rabbim kaldırabileceğimiz kadar veriyor.içini ferah tut bence.bide doğum kontol hapı kullanmışım.herkesin bünyesi farklı tabide senin bu süren normal bence