Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eboşum evet benimde 7si çıkıyor netteki hesaplamalardan beraber çalışıcaz desene🙂yarın doktora gidicem oda bilgi verir heralde yumurtalarım ne durumda diye..

umarım haytım hepimiz kavuşuruz meleklerimize sen nekadar zamandır bekliyorsun
benim dördüncü ayım ama ben doğum kontrol hapı kullanıyordum fazlada kullanmadım yedi ay kullanıp bıraktım fakat etkisi daha geçmediki sanırım hala yok bişey bu aradada zaten aile problemimden dolayı geçen ay düzenli bi ilişki yaşamadım.bu ayda çaba sarfetmiyorum ben artık zamana bıraktım ... aslına bakarsan hayatta istediğim tek şeydi ama şevkim kırıldı o heyecanı kader bana çok gördü anlıcan birazda dertliyim bu konuda kısmet artık ne zaman gelir meleğim

hestia
canım listeye baktım senlede aynı günümüz bu hafta önemli günler yani umarım meleğine kavuşursun canım

Evet eboş aynı tarih daha önce bende farketmiştim.Benim kasıklarım ağrıyor uzun zamandır.Yarın dr a gidicem.umarım sorun yoktur ve çalışmalara başlayabiliriz.Çünkü kist falan varsa diye endişelendiğim için daha çalışmalara başlayamadık.moralim o yüzden çok bozuk.umarım bişey çıkmaz.Ama inş bende olmazsa bile senin güzel haberini bekleyeceğim..

eboşum evet benimde 7si çıkıyor netteki hesaplamalardan beraber çalışıcaz desene🙂yarın doktora gidicem oda bilgi verir heralde yumurtalarım ne durumda diye..
evet ama benimki allaha kalmış ama inşallah senden güzel haber alırız bu ay canım.yarın iyihaberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolundadır

merhaba kızlar nasılsınız, temizlik yaptım geldim 🙂

Hoşgeldin mrs m.Geçmiş sayfalarda okudum meslektaşmışız sevindim.sende sanırım izinli olduğumuz günler uygun olsu diye uğraşıyorsun.bende senin gibi düşünüp en uygun ay olarak temmuzudüşünüp çalışmaya başladım ama bu öyle ha deyince olmuomuş:loco: benim hesap uymadı hatta ağustos da boş geçti..artık kısmet ne zamanaysa dedim bıraktım hesaplamayı.