Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eyşancım şuan sanırım yoksun ama açınca sanırım okursun dün bi yazında akıntından bahsetmişin benimle senin tarihin aynı bir gün var aramızda bendede aynı oldu akıntı ama sanmıyorum yumurtlama olsun sanırım yumurta çatlamaya başlamadan önce salgısı öğrendiklerime göre yazıyorum benimki ayın 7 si seninki de sanırım 6 sı olması gerek ama yine şunu belirtiyim en sağlamı adetin onuncu günü ile yirmisi arası gün aşırı çalışma yapmak ... allahım inşallah isteyen tüm herkeze hamişlik nasip etsin...ben hamişlik isterken tüm hayallerim isteğim arzum kırıldı artık zaman bana ne gösterir bilmem ama sizler için inanın duz ediyorum.

canım ama sitires yaparsan aşılamanında bi faydasını görmezsin.fazla takmamaya çalış ...sen ne zamandan beri hamiş olmaya çalışıyordun ... aşılamayı neden yapıyorlar sorun neydi..yazdıysanda sanırım ben okuyamadım

Aşılama nasıl yapılıyor özlem?biraz bilgi verir misin?birde başarı yüzdesi kaç?
aşılama yumurta takibi yapılıyor yumurta varmı varsa büyüyor gelişiyormu çatlıyormu diye bakılıyor yani hemen hemen 1gün arayla vajinal muayene oluyorsun ve çatlama günü geldiğinde eşinden numune alarak yumurtaya yakın biyere numuneyi doktor şırıngayla bırakıyor buda yumurta ve spermin buluşmasını kolaylaştırıyor bunun şansı yüzde 25 yani bu herşey gereken en doğru zamanda yapılan bir yöntem ve numuneler labaratuar ortamında en iyi en canlı en verimli olanları seçilerek kullanılıyor bakalım umarım işe yarar bekliyorum ama beklemek çok zor

hayatım eboşcum ben 22 aydır 2. bebeğime hamiş kalmak istiyorum ama olmuyor işte 7 yaşında bi kızım var eşimdede bendede yapılan tahlillerde bi sorun yok yumurta takibimde gzl aşılama döllenmeyi kolaylaştırıp hızlandırmak için yapılan bi yötem

Anladım özlemcim sağol.Peki dr un şırıngayla spermi bırakması ağrılı yada acı veren bi işlem mi?Ben aşılamanın acı veren bi işlem olduğunu duymuştum ama yanılıyor olabilirim.

Anladım özlemcim sağol.Peki dr un şırıngayla spermi bırakması ağrılı yada acı veren bi işlem mi?Ben aşılamanın acı veren bi işlem olduğunu duymuştum ama yanılıyor olabilirim.
yok canım kesinlikle ağrı acı vermiyor normal muayene oluyormuş gibi oluyorsun zaten seni sırt üstü istirahat ettiriyorlar yarım saatki dışarı sıvı çıkmasın yani numuneler boşa gitmesin sonrada doktor söylüyor hani işlem boşa gitmemesi için ağır kaldırma fazla hareket etme birlikte olma eşinle buda zaten sadece 24 saatlik bi kısıtlama sonra normal hayatına devam edebilirsin cnm korkulcak bişey diğilyani