hestia Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.141 özlem hira' Alıntı: selam canlarım geldim gene ayrılamıyorum burdanya Genişletmek için tıkla ... eboş' Alıntı: slm arkadaşlar ben de geldim .... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz..
özlem hira' Alıntı: selam canlarım geldim gene ayrılamıyorum burdanya Genişletmek için tıkla ... eboş' Alıntı: slm arkadaşlar ben de geldim .... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz..
berranur Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.142 DESEN' Alıntı: selaaam.... Genişletmek için tıkla ... canım net gitti daha yeni girebildimnasılsınız bakiim bende im çok şükür sabah adet olucakmışımgibi kasık ağrım vardı ama şimdilik ii yani
DESEN' Alıntı: selaaam.... Genişletmek için tıkla ... canım net gitti daha yeni girebildimnasılsınız bakiim bende im çok şükür sabah adet olucakmışımgibi kasık ağrım vardı ama şimdilik ii yani
özlem hira Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.143 eboş' Alıntı: hoşbulduk ama ben eboş..... Genişletmek için tıkla ... biliyorum eboşcum sana hoşgeldin derken nurada slm vermek istemiştim nbr nasılsın dünden beri
eboş' Alıntı: hoşbulduk ama ben eboş..... Genişletmek için tıkla ... biliyorum eboşcum sana hoşgeldin derken nurada slm vermek istemiştim nbr nasılsın dünden beri
berranur Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.144 özlem hira' Alıntı: hoş geldinnn nur85 naber nasılsın Genişletmek için tıkla ... iidir cnm çok şükür ya sen nasılsın
özlem hira' Alıntı: hoş geldinnn nur85 naber nasılsın Genişletmek için tıkla ... iidir cnm çok şükür ya sen nasılsın
eboş Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.145 hestia' Alıntı: hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canım....
özlem hira Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.146 hestia' Alıntı: hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nbr nasılsınız
eboş Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.147 özlem hira' Alıntı: biliyorum eboşcum sana hoşgeldin derken nurada slm vermek istemiştim nbr nasılsın dünden beri Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür işlerin yoğunluğu biraz kötü..sen nasılsın nasıl gidiyor
özlem hira' Alıntı: biliyorum eboşcum sana hoşgeldin derken nurada slm vermek istemiştim nbr nasılsın dünden beri Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür işlerin yoğunluğu biraz kötü..sen nasılsın nasıl gidiyor
butterfly45 Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.148 Slm kızlar, iisiniz inş🙂 Nurcum sana özelden mesaj attım canım gördün mü??
özlem hira Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.149 nur85' Alıntı: iidir cnm çok şükür ya sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eh işte cnm şükür diyelim hlimize senin reglin 15de diğilmi ağrı için erken diğilmi cnmya benmi yanlyorum
nur85' Alıntı: iidir cnm çok şükür ya sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eh işte cnm şükür diyelim hlimize senin reglin 15de diğilmi ağrı için erken diğilmi cnmya benmi yanlyorum
özlem hira Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #17.150 eboş' Alıntı: iyiyim çok şükür işlerin yoğunluğu biraz kötü..sen nasılsın nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... benimde idare eder şükür beklemek çok zor geliyor bide hep evdeyim başka bi meşkuliyetimde yok bütün düşünşem bu ayki aşılama sonuçverecekmi ayın 16 sı adetim gelecekmi bunu düşünüyorum ve geriliyorum başka da bişey yok işte
eboş' Alıntı: iyiyim çok şükür işlerin yoğunluğu biraz kötü..sen nasılsın nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... benimde idare eder şükür beklemek çok zor geliyor bide hep evdeyim başka bi meşkuliyetimde yok bütün düşünşem bu ayki aşılama sonuçverecekmi ayın 16 sı adetim gelecekmi bunu düşünüyorum ve geriliyorum başka da bişey yok işte