Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bulduğum bazı tabirler bu şekilde , hayırolsun diyelim...

"Rüyada köpek balığını görmek, himmet sahibi, şerefli ve soylu bir zata yorumlanır. Çünkü bu balık mağlup olmayarak daima galip gelir. "
"Rüyada köpek baligi serefli bir kisi ile yorumlanir. Rüyasinda köpek baligi görmek, hayatta yenilmek bilmeyen bir dostla tabir olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada köpek baligini görmek, himmet sahibi, serefli ve soylu bir zata isarettir."

cnm meslektaşız,benim de bu ay olmazsa aralığa kadar erteleyecem.hem biraz bu konudan da uzaklaşmış olurum,yalnız cnm aslında bu ay tatilleri kullanmak bakımından çok da ii olmuyor,nisan gibi doğum oluyr,doğum sonrası iznini kullanamıyorsun,o yüzden bu ay olmazsa çok üzülmeyecem.

hadi bakalım hayırlısı eyşan , ben bu sıvı takibini beceremedim yaa 🙁 ateş ölçmeyide unutuyorum 🙁 of ne zormuş

haklısın cnm isim benzerliği olmuş umarım yeni hamişlerden olursun kesme umudunu cnm benimde 16 eylül ve ben aşılama yaptırdım o yüzden heycan dorukta

QUOTE=edak;367895]merhaba ben taze meleklerdenim. hemen konuya girmek istiyorum. 4 yıllık evliyim ve 2 sene hiç ara vermeden doğum kontrol hapı kullandım. son iki senedir de korunmuyorum. ama bu arada hamile kalmak için özel bir çabamız olmadı eşimle. son bir kaç aydır yumurtlama günlerimi hesaplayarak hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef henüz bir sonuç alamadık. tavsiyeleriniz?
[/QUOTE]

hoşgeldin edacım aramıza, geçmiş konuarı da okuyarak genel bir fikir sahibi olabilirsin, biz bilgilermizi burada paylaşmaya devam ediyoruz.