Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoş geldin cnm gördüğüm kadarıyla reyhandan haber yok ohhhh iisin iftara yemek yapmaycan ha gzll sende bebişlilerdensin demi nekadarlık hamilesin darısı başımıza inşallah

canım beni hep yaz güneşiyle karıştırıyorsunuz,haklısınız tabi,isim çok benziyor,ne yazık ki ben hamişlerden değilim🙁benim adet 9 unda bekliyorum,ama hep dediğim gibi umudum bu ay pek yok.adet ağrıları da hafiften başladı gibi ama allahtan umut kesilmez tabi.

inş cnm ....iyiyim sağolasın adet yaklaşınca elimde olmadan bi heyecan oluyor,acaba bişey olur mu olmaz mı diye...

haklısın aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz. inşallah en kısa sürede hayırlı haberler veririz burada 🙂 banada bu ay olmazsa ertelyebiliriz, çünkü çalışma hayatıma göre en iyisi bu ay hamile kalabilmek ama tabi allah verirse...

kizlar dua edin benim icin ne olur .bu arada bir usutme belirtim var surekli hapsurup tiksiriyorum ve vucudumda kirginlik var sizce belirti olabilirmi yada usutme belirtisi yasayan oldumu hamile kaldiginda?

tanıdığım bir teyze hep hamilelik belirtileri ile grip başlangıcı aynıdır derdi 🙂 inşallah canım inşallah...

Allah gönlüne göre versin arkadaşım , biz bu kadar çok isterken sen düşünmüyoruz diyince garip oldum biraz.Allah hayırlı zamanda versin inşallah

evet özlemcim öğretmenim, seminerler başladı işte.

benim eşimde öğretmennn 🙂

kızlar merhaba,ben de işten geldim,nasılsınız?umutsuz reyhandan haber var mı,dün günüydü

hoşgeldin şekerim , reyhan yok ne zamandır.

canlarım hepinizi kocaman öpüyorum ve allaha emanet ediyorum ben çıkıyorum biraz uyuyayım bende başım tuttu gene byyyy

iyi uykularr
:e015:

slm arkadaşlar nasılsınız dün bir rüya gördüm denizin ortasındayım ve etrafımda bir sürü köpek balığı var onlardan kaçmaya çalışıyorum ama kaçamıyorum etrafımı sarmışlar acaba ne anlama geliyor yorumlarınızı bekliyorum

kızlar selam...bu günler yumurtlama günlerim çalışıyoruz bakalım yarında doktora gideceğim çok heyecanlıyım..dün yapışkan bir sıvı geldi eğer yumurtlamaysa biraz erken oldu çünkğ daha yuumurt günü değildi anlamadım o yüzden işimi şansa bırakmadan tam gaz çalışıom🙂