Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

fatoşcum canım benim sen çok sinirlenmişsin bugun inan çok ağrım vardı kalkamadım yataktan bugünde patates tapladım sizin sıcaklığınız çekti bizleri buraya sen kızma ne olur

şuan iyiyim ya 🙂sinirlendim ama dedikleirmde yanılıyomuyum neyse bundan sonra gelmiyeni cee yapıp gideni listeye almıcaz 🙁senin için demedim zaten sen elinden geldiği kadarıyla giriyosun biliyorum canım benim

bende çıkıyorum canlarımmmm yarın görüşmek üzere herkese hayırlı iftarlar diliyorummm ağzınızın tadı hiç bozulmasınnn herşey gönlünüzce olsun şekerler

Slm kızlar,
Size bişey sorma istiyorum belki bir bilginiz vardır.Benim adetimden yaklaşık 12-13 gün önce kasık ağrım başladı,adetime kadar ara ara devam etti.Adetimin ilk günü çok sancılı geçti.sonra azaldı.2 gün önce adetim bitti fakat kasık ağrısı devam ediyor.Malum çalışmalara başlamak lazım artık ancak ben bu ağrıyı artık pek iyiye yoramıyorum.kist falan olabilir mi sizce?ve kist varsa ilişki sakıncalı olabilir mi?cuma günü dr a gidicem ama ne yapacağımı bilemiyorum. Çalışmaları erteleyelim mi?