Alıntı:
fatosss´isimli üyeden Alıntı
ayy sorma hayatım ya inan gerçekten zor kaça sıça iş yapıyorum varya bend ebilmiyom artık nasıl gidiyo bu işler çünkü kendimi veremiyoum artık vücudum yoruldu belim sırtlarımm ağrıyo uykusuzum of of işte ne sen sor ne ben söyliyim.bide eve git yemek yap iftara yetişsin yok kocanın gönlünü yap,anneme gidiyorum insülün vuruluyo şeker hastası iğnesini yapıyorum yemeğini yapıyorum sofrasını kuruyorum kaldı bulaşık yıka yani anlıcağınız dödütümden terler akıyo ama yinede burda olmak güzel ya herşeyimi unutuyommm tabi fırsat verdikleri sürece işlerim.🙁
Canııım, çalışırken zor , bende hiç konsantre olamıyorum , yoruluyorum ,artık bezdim çalışmaktan ,9 yıl oldu.Anlıyorum seni ...
valla hergün burada yazılanları okuyorum , şu karışımları filan yapayım diyorum , yumurtlama olayını çözmeye çalışıyorum .Kafam hep bebiş olsun diye ne yapayımla meşgull , şu andada migren ağrısı çekiyorum çok fenaaa
ben yumurtlama olayını tam çözemedim zaten yani tam gününü mü tutturmak lazım hesaplayıcıda diyoki " gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler 08/09/2009 ile ovulasyon gününüz olan 13/09 arasındadır. şimdi madem 13 ünde yumurtlayacağım neden son tarih bu günü veriyor hani yumurta 2-3 gün yaşıyordu ben i niye 13 ü ile bitiriyor.??? Bide geçen ay buna göre yaptık olmadı hatta bitiş tarihinden 2 gün sonra ağrılarım başladı muhtemelen yumurtlama ağrılarıydı.Boşa gitti o kadar çalışma...
[/QUO
canım yumurta 24 saat yaşıyor spermler 48/72 saat yaşıyor bence sen son adet tarihinden sonra 10.gününde başla taki 20. gününe kadar en sağlamı o bence