Hayırlısı olsun Karamelcim, inşallah herşey gönlünüze göre olur. Canını sıkma desem de sıkılırsın biliyorum ama yine de kendini üzmemelisin. Herşeyi oluna bırak, en güzeli böyle, kafaya taktıkça hiçbir işe yaramıyor, çok sevdiğim bir insan söylemişti geçenlerde... Stres yaptıkça istediğinden de uzaklaşıyorsun. En önemlisi rahat olmak... Allahın izniyle inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım, dualar seninle...
canım ne kadar düşünmücem desemde olmuyor insan düşünmücem derken bile düşünüyor.artık rüyalarıma giriyor.(bu gün rüyamda hiç tanımadığım birileriyle bir hastaneye gidiyorduk bizim dışımızda 2 çift daha var ve yokuşdan çıkıyoruz hastaneye rüzgar bizi götürüyordu ve bu çiftlerden biri ikiz haberiyle geri döüyordu bize) Birgün mutlaka bebeğimin olacağına inanıyorum ve hep ikizlerim olacakmış gibi geliyor.allahım kımseyi evlatsız bırakmasın istiyen herkeze bir sağlıklı bir bebek versin.Kızlar eğer bır kızım olursa adını melek naz koyacağım.ne de olsa buradakı herkezin duası var değilmi.neyse biraz uzun oldu kızlar hepiniz iyki varsınız .
merak etme karamel allah gönlüne göre verecek. benimde olmuyo bugün regl oldum ama bilge nin dediği gibi herşeyin ilacı zaman zamnla herşeye alışacağın gibi zamanda hepimize ilaç olacak ve inşallah minik melekleri bir gün kucağımıza alacağız. Allah herşeye kadir. onun gücü çok büyük. tek yapacağımız Allahtan hayırlısını istemek. üzme tatlı canını
:yo:
bilgegökçen canım bende hamile kalmayı çok istiyorum ama bazı sorunlar var,yarın doktora gidiyorum inşallah iyi sonuşlarla dönerim dualarınızı eksik etmeyin.allah çocuk isteyen kardeşlerimde yar ve yardımcısı olsun inşallah...
gülgüzeli canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ALLAH herkeze ve burada evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarıma evlat sevgisini tattırsın inşallah.sakın umudunuzu kaybetmeyin bol bol hatırlı evlat için dua edin ALLAH birgün mutlaka sesinizi duyacaktır...
bilgegökçen canım bende hamile kalmayı çok istiyorum ama bazı sorunlar var,yarın doktora gidiyorum inşallah iyi sonuşlarla dönerim dualarınızı eksik etmeyin.allah çocuk isteyen kardeşlerimde yar ve yardımcısı olsun inşallah...
SA. Bilgecim, arada ziyaret ediyorum yeni yazı görmeyince ne yazacağımı bilemiyorum bende... hamd olsun iyi gidiyor ama hergün leke geliyor.. bebiş 10. haftasına girdi teyzesi. doktora bir kere gittim, çok sık gitmek istemiyorum. sağlık beslenmeye gayret ediyorum. katkı maddelerinden hormonlu genetiği bozulmuş şeylerden uzak durmaya çalışıyorum..
sen neler yapıyorsun canım, sende anlat..çok öpüyorum hepinizi çokk ama çok seviyorum...
SA. Bilgecim, arada ziyaret ediyorum yeni yazı görmeyince ne yazacağımı bilemiyorum bende... hamd olsun iyi gidiyor ama hergün leke geliyor.. bebiş 10. haftasına girdi teyzesi. doktora bir kere gittim, çok sık gitmek istemiyorum. sağlık beslenmeye gayret ediyorum. katkı maddelerinden hormonlu genetiği bozulmuş şeylerden uzak durmaya çalışıyorum..
sen neler yapıyorsun canım, sende anlat..çok öpüyorum hepinizi çokk ama çok seviyorum...
Hoşgeldin canım, özlemiştim seni, merak etmiştim epey. Yeğenim gitgide büyüyor tabi annesi. Lekeler için doktor birşey dedi mi? Allah'ın izniyle gelsin biran önce bebeğine kavuş inşallah canım benim. Beslenme konusunda en iyisini yapıyorsun. Bol bol kalsiyum da al bu arada, süt iç sıklıkla. Bolca meyve sebze de ye. İyi baksın annesi kendisine 🙂
Ben ne yapayım canım buralardayım, kimlerden ne haberler var, kimin neye ihtiyacı var bakıyorum. Bu aralar biraz sessiz kaldı bu bölüm. Habersiz kalmıştık ki senden bir haber geldi, sevindim ben de. Bende herhangi bir yaramazlık yok birtanem, bıraktığın gibi herşey 🙂 Bizler de seni çok seviyoruz. Kendine çok dikkat et... Sevgilerle...
SA Bilgecim... canım... yiğenin hayata tutunamadı.....🙁
dün akşam bebeğim gitti..
kısmet böyleymiş...
güçlü olmaya çalışsamda üzülüyorum...
dua et banada olurmu Bilgecim çokk ihtiyacım var..
seni çok seviyorum..
.................
SA Bilgecim... canım... yiğenin hayata tutunamadı.....🙁
dün akşam bebeğim gitti..
kısmet böyleymiş...
güçlü olmaya çalışsamda üzülüyorum...
dua et banada olurmu Bilgecim çokk ihtiyacım var..
seni çok seviyorum..
.................
Dualarım seninle, çok üzüldüm, çok üzgünüm... Allah'ın yazdığı kaderden gerisi boş, sen o güzel yüreğini ferah tut, bol bol dua et birtanem. Allah'ın kudreti büyüktür, o herşeye kadirdir, bunda da bilemediğimiz birşey vardır elbet. Yanındayım canım benim, dualarım hep seninle çok çok geçmiş olsun. Ben de seni çok seviyorum... Hep dua ediyorum sana.... Hayırlısıyla gönlüne göre verecektir Allah, bu da bir sınav birtanem....