Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aleykümselam hoşgeldin cansı, iyiyim sen nasılsın? ağrılarının geçmesine sevindim 🙂
ben de herkese selam verdim ama alan olmadı, kimsenin konuşacı yok galiba...
canım benim bende ancak girebildim forma bugün kayınvalideme patates topladık kimse halimden anlamıyo insan ben çatlatma iğnesi oldumda diyemiyo bişey olacağı varsada olmaz bu gidişle

çok sağol allah razı olsun canımmm valla içimi ferahlatıyosunuz böyle ben hep sabır gösterdim göstermeyede deavm edicem allhım herkesin yar ve yardımcısı olsun.bende tedavi görüyorum her ay bişey çıkardı muhakkak inşallah bayramdan sonra bebeğim gelir bende ona sımsıkı sarılırım

canım benim bende ancak girebildim forma bugün kayınvalideme patates topladık kimse halimden anlamıyo insan ben çatlatma iğnesi oldumda diyemiyo bişey olacağı varsada olmaz bu gidişle

aaaaa neden sende yaptın bu işi? keşke karnım çok ağrıyor yapamam falan deseydin canım yaa. kötüsünü düşünme, sen bugün güzelce bacaklarını uzatıp koltuğa uzan dinlen, inşallah herşey yolundadır.

aleykümselam hoşgeldin cansı, iyiyim sen nasılsın? ağrılarının geçmesine sevindim 🙂
ben de herkese selam verdim ama alan olmadı, kimsenin konuşası yok galiba...

selam canım benim seni nasıl görmedim ben dalgındım heralde yoksa niye selam vermiyim canım ya biliyosun akıl makıl kalmadı yaptığım şeyleride unutuyom artık kusura bakma canım benim

fatoşcum canım benim sen çok sinirlenmişsin bugun inan çok ağrım vardı kalkamadım yataktan bugünde patates tapladım sizin sıcaklığınız çekti bizleri buraya sen kızma ne olur

selam canım benim seni nasıl görmedim ben dalgındım heralde yoksa niye selam vermiyim canım ya biliyosun akıl makıl kalmadı yaptığım şeyleride unutuyom artık kusura bakma canım benim

rica ederim fatoşcum, siteyi seviyorum selam veriyorum, kişiler almayınca hoş olmuyor tabiki...
neyse sen nasılsın nasıl gidiyor?

herkeze slm ben geldimmmmm kızlar burdan ayrıldı ayrılalı uyuyorum bi tuhaf oldum her yerim şişmiş bu ne ya ayaklarım ateş gibi yanıyorrrrrrrrrryüzüm kocaman olmuşşşş

canım benim insan diyemiyoki koca koca kovaları boşalt diye insanın yüzüne bakıyolar
amannn bakarlarsa baksınlar, sen bugüne kadar saygını gösterip işlerine yardım ettin, bugün de etmeseydin nolurdu...bu işlem senin için ne kadar önemli, inşallah rabbim korumuştur.
eşin yollamasaydı ya, o söylerdi kayınvalidene.