Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben 1,5 yıllık evliyim canım.4 aydır düşünüyorduk.nasip bu zamanaymış.ne okuyorsun sen.ne kadar var okulunun bitmesine.allah sana da göstersin inşallah canım hayırlısıyla

Alıntı: fatosss´isimli üyeden Alıntı
ayy sorma hayatım ya inan gerçekten zor kaça sıça iş yapıyorum varya bend ebilmiyom artık nasıl gidiyo bu işler çünkü kendimi veremiyoum artık vücudum yoruldu belim sırtlarımm ağrıyo uykusuzum of of işte ne sen sor ne ben söyliyim.bide eve git yemek yap iftara yetişsin yok kocanın gönlünü yap,anneme gidiyorum insülün vuruluyo şeker hastası iğnesini yapıyorum yemeğini yapıyorum sofrasını kuruyorum kaldı bulaşık yıka yani anlıcağınız dödütümden terler akıyo ama yinede burda olmak güzel ya herşeyimi unutuyommm tabi fırsat verdikleri sürece işlerim.🙁

Canııım, çalışırken zor , bende hiç konsantre olamıyorum , yoruluyorum ,artık bezdim çalışmaktan ,9 yıl oldu.Anlıyorum seni ...

hoşbulduk desencimmm nasıl gidiyo bakalım?

valla hergün burada yazılanları okuyorum , şu karışımları filan yapayım diyorum , yumurtlama olayını çözmeye çalışıyorum .Kafam hep bebiş olsun diye ne yapayımla meşgull , şu andada migren ağrısı çekiyorum çok fenaaa

desen canım bence burdaki hesaplayıcılara pek güvenme benimde burdaki hesaplayıcılara göre yumurtlama günüm 5/6 eylüldü dün dr.gittim vajinadan ultrasonla baktı yumurtalıklara 2/3 dedi yumurtlama günün.

ben yumurtlama olayını tam çözemedim zaten yani tam gününü mü tutturmak lazım hesaplayıcıda diyoki " gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler 08/09/2009 ile ovulasyon gününüz olan 13/09 arasındadır. şimdi madem 13 ünde yumurtlayacağım neden son tarih bu günü veriyor hani yumurta 2-3 gün yaşıyordu ben i niye 13 ü ile bitiriyor.??? Bide geçen ay buna göre yaptık olmadı hatta bitiş tarihinden 2 gün sonra ağrılarım başladı muhtemelen yumurtlama ağrılarıydı.Boşa gitti o kadar çalışma...

ben 1,5 yıllık evliyim canım.4 aydır düşünüyorduk.nasip bu zamanaymış.ne okuyorsun sen.ne kadar var okulunun bitmesine.allah sana da göstersin inşallah canım hayırlısıyla
öğretmenlik canım çok şükür bitirdim bu yıl baklım.bu yıl kpss ye hazırlanıcam herşeyin hayırlısı cnm ne güzel benim bu ay 5.ayım beklemedeyiz gelir inş en hayırlı vakitte meleğim benimde hepimizinde

çok doğru canım ne güzelde yazmışsın sağol valla ağzına layık 🙂 ebnde hep şükrediyorum rabbime herişte vardır bi hayır.allahim yinede herkesin yardımcısı olsun
sabredenler her zaman karşılık bulmuştur canım.nasılki doktor hastalığına ne iyi gelcekse o ilacı verir.biz farklı bir ilaç istemeyiz.çünkü bizi neyin iyileştiriceni o bilir.rabbimden isterkende istiyoruz ama o hangi vakit hayırlıysa o zaman vercek.bak ben ilk ay denediğimde dişimde öyle bir ağrı olduki çürük dişim vardı.bilememişim eğer o ay olsaydı o çürük dişle nasıl geçerdi hamilelik bilmem.yada bebeğime zarar vermeden nasıl çaresine bakardım hiç bilmem.ikinci ayda farklı bir hastalığım çıktı.onun çaresine baktım.sanki rabbim hep hazırladı beni.hastalıklardan temize çıkardı sonra nasib etti

canım yaa ne güzel öğretmenlik mesleğini almışsın eline umarım şu kpss yi de halledersin.gerçekten bayan için en güzel meslek.kafamı vuruyorum neden istemedim diyee iş işten geçti tabi.hayırlısıyla en kısa zamanda bebişine kavuşursun tatlım...

ne güzel öğretmenlik bitirmişin.inşallah kpss de iyi bir sonuç alırsın
inşallah canım vakti saati gelince allahım bu güzel duyguyu yaşatır size inşallah.