kıyamam caım yaaa vala işin çok zor Allah kolaylık versin tatlım sana.ama kendinide düşün acayip yoruluyosun biraz daha dikkat et cnm kendin.annen içinde çok geçmiş olsun inşallah Raabibbim şifa versincnm.ramazan olduğu için uykusuz kalıyosunuz tabiçalışan arkadaşlar ne diyim gerçekten zor cnm
aslında her kadının işi zor be canımmm napalımmm kadın olmak zor.gerçekten yoruluyoruz biliyorum farkındayım yani ama ne yapabilirim işte.annem ayakta olduğu sürece yine elimden geldiği kadarıyla yapmaya devam edicem.
allahım bana bol bol dayanma gücü veriyo.hayat bu daha küçük yaşlardan alıştım ben bunlara koymuyo şuan.ama yiende herşey güzelll hayat herşeyi yaşamaya değer elinizdekinelrin kıymetini bilin bilelimm
ben sana şöle söyliyeyim burdaki hesaplayıcılara güvenme benim burda yumurtlama günümü 5/6 eylül diye gösteriyordu dün dr.gittim vajinadan ultrasonla baktı yumurtlama günün 2/3 eylül dedi ogün eşinle birlikte ol dedi bakalım göreceğiz 🙂
aslında her kadının işi zor be canımmm napalımmm kadın olmak zor.gerçekten yoruluyoruz biliyorum farkındayım yani ama ne yapabilirim işte.annem ayakta olduğu sürece yine elimden geldiği kadarıyla yapmaya devam edicem.
ben sana şöle söyliyeyim burdaki hesaplayıcılara güvenme benim burda yumurtlama günümü 5/6 eylül diye gösteriyordu dün dr.gittim vajinadan ultrasonla baktı yumurtlama günün 2/3 eylül dedi ogün eşinle birlikte ol dedi bakalım göreceğiz 🙂