Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende çok kız olmasını istiyorum,benim kız kardesım hiç olmadıgiçin bebeşimin kız olmasını çok istiyorum,çin takvimindede bende erkek cıkıyo canım,ben haziran ayında test yaptım hamiş cıktım,takvıme gore erkek cıkıyo bakalım,ben en son mayısın 21 de regli olmuştum hazırana bakmam gerekıyor dımı canım,doğrumu bakıyorum,
doğum tarihim 1982
son reglim 21 mayıs

selzehcim şirinecim çook teşekkür ederim ii dilekleriniz için.ümidim yok ama keşke öyle güzel bir haber alsam🙂bu ay olmazsa bi süreliğine ara vermeyi düşünüyorum ama tam kararda veremiyorum,ben hamileliğimi yazın geçirmek istiyorum aslında ama kısmet tabi...

canım benim çok teşekkür ederim,inan haklısın hemen cevap dönemedim sana eski sayfaları uzun zamandır okuyamıyordum,kusuru bakma canım.ancak bugün hızlı hızlı okuyabildim🙂Allahım en kısa zamanda sanada nasib eder inşallah

canım benım kendını ıyı hıssedeceksen ara verebılırsın senın tercıhın tabıkı ama ınsallah güzel haberler alırız senden canım

şirinecim en soon regl tarihin hamilelik tarihin oluyo canım yani mayısa bakman gerekiyo haziran değil.yani ben öyle biliyorum ama canım yanlış biliyoda olabilirim

canim iste tam olarak onu yasiyorum degilsem en azindan regl olayim diyorum boyle cok geriliyor insan.insallah canim, bekliyorum bakalim ne cikacak bunun sonunda.