kızlar benim de regliye az kaldı,aslında 7sinde olmam lazım ama ben garanti olsun diye 9 u yazdırdım....ama hafiften regli ağrısı başladı gibi,bekleyip görücez...
kızlar benim de regliye az kaldı,aslında 7sinde olmam lazım ama ben garanti olsun diye 9 u yazdırdım....ama hafiften regli ağrısı başladı gibi,bekleyip görücez...
yok askim neredeyse birhaftaya yakin gecikmem ama testte birsey cikmiyor kan testi icinde daha bakle diyorlar bakalim hayirlisi ama sinirlerim muthis yiprandi.
işalllah canım ne güzel dualar ediyosun sen öleeeee ,ben muradıma erdim sıara sizlerde işallah sizlerinkinide burda yakın zmanda kutlayacazzz alllah ne güzel olur var yaaaaaa çalışmalara devam durmak yokkkkk
canım inşallah sonra gün gelicek srayla hepimizi doğumlara yollicaz dualarla.Allahım o güzel hayırlı günleri göstersinsonrada teyzişler olucaz bissürü yeğenim olcak harika bişi valla benim kız kardeşim yoktu teyze olamicam die üzülürdümşimdi yeğenlerimin sayısını bilemicem kızz🙂
yok askim neredeyse birhaftaya yakin gecikmem ama testte birsey cikmiyor kan testi icinde daha bakle diyorlar bakalim hayirlisi ama sinirlerim muthis yiprandi.
yıpratma cnm kendini böle davranarak kendimize zarar veriyoruz anca.eğer hamile değilsemadet olayım zamanında die dua ediyorum ben artık çünkü adetin gecikmesi iice strese sokuyo beni.ama Rabbim bizim için en uygun vakti biliyo inşalla gelicek meleklerimz anneciklerine ama hayırlısıyla yeterki.sende gevşemeye bak rahat ol cnm inş
umutsuz reyhan.....................2 Eylül safira....................................3 Eylül sultan...................................5 Eylül Yaz esintisi............................9 Eylül zuzu......................................12 Eylül cansı14.................................14 Eylül selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül özlem hira...........................16 Eylül niisam................................19 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül hestia................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar..............................27 Eylül Ela_1982..............................28 Eylül mrs.m..............................28 Eylül Desen............................29Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)