Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hosgeldın nasılsın
iim çok şükür canım benimbir haftayayakınbir ağrım oldu kasıklarımda amaçok şükür geçti bugün.senlede nezmandır konuşamadık karşılaşamadık.bende annemlerde kablosuzdanbağlanıyom.giremedikçe çatlıyom bigörseniz evin içinde net nerde çekicekdie dolanıp duruyom yaw🙂sen nasısın cnm nsıl geçiyo günler ramazan.selzehcim yaa artıkşu bekleyişlerimiz hayırlısıyla sonuçlanır inşallah bizde bebişimizin hareketlerini hissetmeye başlarız ayyy süper yaa hayırlısıyla Rabbim o duyguları tüm bekleyen arkadaşlarımıza tattısın inş

cnm bende ogrenmedım 3 aylık oldu benımkı kız erken gosterıyormus 12 13 haftada gosterır dıyorlar ama baklım beklıcez

kızlar benim de regliye az kaldı,aslında 7sinde olmam lazım ama ben garanti olsun diye 9 u yazdırdım....ama hafiften regli ağrısı başladı gibi,bekleyip görücez...

evet canım erken hissettin diye erkek olduğunu düşündüm .Bende kız istiyordum ,erkek olduğunu öğrenincede ourup ağlamıştım ,eşime kızmıştım sen erkek istedin diye erkek oldu diye kızmıştım.Ama prensimi çook seviyorum şimmdi,Allah yokluğunu göstermesin .Şimdi ikinci kız olsun diye şu abidik gubidik çin takvimine göre ayarladım ağustosu ama olmadı , artık kız da olsa erkekde razıyım ,Rabbim en hayırlısını versin.Belki ikiz olurrrrrr
belki üçüzz 🙂 sen bu aralar zevk aldığın şeyleri yap bol bol,gez toz , alışveriş filan , çikolata ye 🙂 düzelt moralini,bebekde hissetsin annesininiyi olduğunu.

sagol canımmmmmmmmm cok teşekkürler,sana katılıyorum .çok haklısın yasanması gerekıyorsa yasanıyor önüne gecılmıyor,Allahım daha kötü şeylerden korusun,su mübarek günden herkezin gönlüne göre versin.....

evet okudum canım agrıların olmus ınsallah hamıslıktendır tatlım evet karsılasamadık senınle canımya bayadır ıyıyım bende bugün diş agrım basladı bı o sıkıntım var Allah a sükür ama çok rahatsız edıyor bakalım çaresıne bakmam lazım ınsallah su bekleyısımız güzel sonuçlarla bı sonuçlansa ne güzel olur tatlım regl günlerımız aynı bakalım bellı olmaz belkıde gelmıstır meleklerımız canımya amın ınsallah canım