yok öğrenmedim ama kısa bi sure sonra öğrencem canım,ama herkez erkek diyo,erkekte anne güzelleşirmiş,kız annenin güzelliğini alırmıs,ve erkek erken oynar ,kızda cok gec oynar diyolar ama bakalım ne sonuç ne olacak ,senın kaç aylık bebiş canım,sen öğrendin mi ,bazıları cok erkende ögrenebılıyor muş
kızlar benim de regliye az kaldı,aslında 7sinde olmam lazım ama ben garanti olsun diye 9 u yazdırdım....ama hafiften regli ağrısı başladı gibi,bekleyip görücez...
Evet canım öle zaten bende iyi değilim ama ayakta durmak zorunda olmak için duruyorum ,dün eşimin başında sabahladım ateşler içinde yandım gözlerimden ateş çıktı neredeyse ama sabahladım öle ,Allahtan sonuclar temiz cıktı strese bağladılar sonucu bende nefes aldım ve suan cok mutluyum,moralim cok yüksek yaneeeeeee,iyi dileklerin için sagol canımmmmm,ben kız bebek istiyorum ama herkez erkek dıyo yaaaaa,sende mi erkek oynamasından dolayı erkek dedın canımmmm
evet canım erken hissettin diye erkek olduğunu düşündüm .Bende kız istiyordum ,erkek olduğunu öğrenincede ourup ağlamıştım ,eşime kızmıştım sen erkek istedin diye erkek oldu diye kızmıştım.Ama prensimi çook seviyorum şimmdi,Allah yokluğunu göstermesin .Şimdi ikinci kız olsun diye şu abidik gubidik çin takvimine göre ayarladım ağustosu ama olmadı , artık kız da olsa erkekde razıyım ,Rabbim en hayırlısını versin.Belki ikiz olurrrrrr
belki üçüzz 🙂 sen bu aralar zevk aldığın şeyleri yap bol bol,gez toz , alışveriş filan , çikolata ye 🙂 düzelt moralini,bebekde hissetsin annesininiyi olduğunu.
şirinecim çok geçmiş olsun tam yazıları takip edemedim ama allahın izniyle sağlıklı sıhatli bi bebişin olucak ...seninde stres yapmaman gerekir bebişin için senin etkilenmen onuda etkiler...eşinde destek olman gerek ki oda sağlığına kavuşup bu güzel günlerinde senin yanında sağlıklı olsun....bak bana hayat insana herşeyi gösteriyor ama şunuda öğrendim olacağın önüne geçemiyorsun iyiyi yada kötüyü yaşaman gerkiyorsa yaşıyorsun ...allah herşeyi gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli mutlu huzurlu bi hayatın olsun
sagol canımmmmmmmmm cok teşekkürler,sana katılıyorum .çok haklısın yasanması gerekıyorsa yasanıyor önüne gecılmıyor,Allahım daha kötü şeylerden korusun,su mübarek günden herkezin gönlüne göre versin.....
evet okudum canım agrıların olmus ınsallah hamıslıktendır tatlım evet karsılasamadık senınle canımya bayadır ıyıyım bende bugün diş agrım basladı bı o sıkıntım var Allah a sükür ama çok rahatsız edıyor bakalım çaresıne bakmam lazım ınsallah su bekleyısımız güzel sonuçlarla bı sonuçlansa ne güzel olur tatlım regl günlerımız aynı bakalım bellı olmaz belkıde gelmıstır meleklerımız canımya amın ınsallah canım